Ditten och datten

Jag var hos tandläkaren idag och jag hade faktiskt inga nya hål - magiskt! Däremot ska jag ju ta bort min visdomstand och laga den tand jag bet sönder för några veckor sedan. Men ändå - inga nya hål!!!

Efter tandis var jag in på bibblan och försökte hitta böcker till boklsukaren. När jag kom till skolan visade det sig att tre av de sex böckerna hade hon läst, en var inte bra och de andra två läste hon ut i kväll. Bibblan i morgon på rasten med andra ord...

På vägen till Ebbas skola var jag tvungen att fota lite vårbilder med telefonen, himla smidigt att ha den med sig jämt! Tycker den sköter sig bra för att bara vara en telefon!

image22

Ebba och jag hämtade Melker och Tyra. Den ena cyklade och den andra grävde - som när jag lämnade dem i morse och som dom gör varje dag. Personalen försäkrade mig om att de hunnit göra annat i mellan :-)

Vi gick hem och käkade och byggde tågbana, den skulle fotas såklart. Till saken hör att Melker byggde det mesta själv, sen fick jag hjälpa honom att koppla ihop det sista bara, duktig!

image23

Bästa tåget är lastbilen!

image24

Tyra ville också vara med... Varje dag  när vi kommer hem tar hon på sig någon tröja som Ebba sängt på golvet. Sen går hon i den hela kvällen. Hon är extremt duktig att få på sig kläderna! Denna gång bak och fram dock. Eller heter det bakåfram??

image25

Sen måste jag bjuda på ännu en god macka som Melker komponerat. Limpa med hot dog och ost, ät och njut!

image26








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo