En otroligt trevlig promenad

Idag var det orienteringstävling och ridning för Ebbas del, Jespers med då såklart... Jag och mina trogna följeslagare smackade ihop pastasallader och tog oss ut. Med mig hade jag den braiga boken "Barnvagnspromenader". Jag har länge tänkt gå en av promenaderna men det har inte blivit av men idag minsann så har vi gått från Stadshuset till Huvudsta. Många saker fanns att göra och se på vägen.

Första tvärstoppet blev vid lekparken längs Karlbergskanalen. Här kunde man ju gunga, gräva, hoppa mellan stenar osv. Det blev lunchpaus. Mest spännande med parken var nog att på andra sidan kanalen åkte ju mängder av olika tåg förbi, godståg, dubbeldäckare, x2000, Arlanda Express, pendeltåg, vanliga tåg osv.

image15

Sen fick jag locka med att vi skulle till en annan lekpark för att få med mig barnen. Vi gick och gick, tittade på hundar som badade, stannade och åt lite mer pastasallad mm. Plötsligt tog Tyra paus och skulle inte gå mer.

image17

Färden gick till slut vidare förbi Pampas marina där det låg megabåtar - vem köper en sån?? De på bilden var dock inte av den typen...

image16

Vid Pampas kom Ebba och Jesper och gav oss sin förmögenhet så att vi kunde köpa glass. Hittade en liten glasskiosk på en brygga, väldigt mysigt men sååå långsam personal. Till slut nådde vi vårt mål, Augustendals 4H-gård. Shettisarna var otroligt söta men Melker och Tyra struntade fullkomligt i djuren, jag hade ju sagt lekpark. Som tur var fanns det även en bra lekpark, Melker satt inte helt otippat på en cykel nästan hela tiden, en sån där som går runt runt. Tyra hittade en kompis som hon gungade gungbräda med. Ett par timmar senare gick vi mot Huvudstas tunnelbanestation. Smutsiga och nöjda barn i vagnen...

image18image19

När vi kom var det bada och äta som gällde. Melker som inte sovit middag tuppade snabbt av i soffan vid 19.15. Tyra somnade snabbt även hon. Ebbas ridning gick bra. Det hade kommit föl på Hammarbygård, ett idag och ett igår, söta!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo