Hammarby gård

MÅSTE lägga in ett par bilder på coola grejer som fanns på Hammarbygård (Ebbas stall) idag.

image44image45

Hingsten Elizar och ett av hans föl, tror jag... Fölet är bara en vecka gammalt. Pappa Elizar hade ingen förståelse för det utan hade fullt upp med att tillverka syskon. Tyra tyckte att det blev lite otäckt och ville gå därifrån :-) Fölets mamma var inte heller så nöjd utan både skrek på hästvis och sparkade men utan större framgång. Fy på sig!

image46


Värsta traktorn! Tur att storasyster rider på en riktig gård där det dyker upp coola traktorer och inte bara hästar, tyckte Melker.

Ebba red på sin nya favorithäst, Amelfa, och var jätteduktig. Duktig lärare hade dom också som verkligen gick fram till var och en och påpekade vad som skulle rättas till eller vad som var bra.

Lördagen tillbringade jag och småbarnen på mitt jobb, jag hann göra en massa förberedelser inför veckan och dom kunde leka. Självklart måste man spana in brandbilarna, på bilden kan men verkligen se hur nära brandstationen jag jobbar...

image47


Efter besöket på jobbet blev det Björns trädgård. Där blev jag förbannad på ett föräldrapar som tyckte att de stora barnen (åk 4-5) skulle sticka från gungorna för deras son ville gunga. De var väldigt otrevliga och verkligen motade bort dem. Kan man inte vara nöjd att de var i en lekpark och härjade istället för att de satt inne framför datorn eller var ute och drev runt bara. En del tänker så jäkla kort! Blä! Hade jag inte haft fullt upp med barnen hade jag sagt åt dem!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo