Helg

I fredags blev jag alltså hemma med Melker och Tyra. Vi stökade omkring och kom till slut iväg ut för att hämta Ebba vid 12. Vi knatade upp till Globen för att köpa present till Ebbas klasskompis som skulle ha kalas på lördagen. En såpbubbelpistol blev det. Vi tittade på lite saker, köpte lite godis och jag tjuvsmakade en cocosprick och lyckades bita söder en tand!!! På en skumgodis. In på apoteket och köpa provisorisk fyllning och ringa tandis. Fick tid den 18:e - lång väntetid men den provisoriska fyllningen verkar sitta ganska bra!

Vi gick hem och gjorde egna såpbubblor (hade kommit ihåg glycerol från apoteket!) som fungerade sådär. Till slut gick vi in. Ebba slukade sin nyinköpta bok, jag städade och försökte fixa mat. Jesper kom hem, gick till tvättstugan och var där större delen av kvällen - 9 jättemaskiner tvättades - vinterkläderna är nu rena och kan stoppas undan. Tvätten avslutades med att Tyra kräktes upp hela dagens matranson efter att ha hostat för mycket. Hela sofftyget åkte ner i tvätten också!

Idag när jag skriver är det måndag och jag kan verkligen inte komma på vad jag gjorde i lördags, är inte det skrämmande. Jag vet att jag måste ha varit i en lekpark men jag vet inte vilken eller var det Tingelingparken? Jo, just så var det. Sen hämtade vi Ebba på kalaset. Kalaset hölls på ett dagis och på dagisgården lekte Melkers bästa kompis och det blev fullt röj ett tag innan deras storasystrar kom ut!

Söndagen spenderade vi på Ebbas skolgård. Hon cyklade och övade på hinderbanan. Hon klarade armgången för första gången vilket var så himla kul! Stolt och glad! Sen åkte hon iväg till ridningen. Hon skulle rida igen en missad gång plus sin vanliga. Det blev favorithästen Alchek första passet. I slutet av lektionen galopperade Alchek lite för fort för Ebba som flög av över huvudet på honom och landade sen på rygg pladask framför. Hon satte upp igen, red sen andra passet på Mindalka, galopperade och allt. Sen när hon kom hem så brast det och jag tror hon var chockad för då blev det ett hysteriskt gråtande, ingen fick säga någonting, hon skulle inte äta, inte duscha bara störta i säng. Till slut lugnade hon sig och det gick att prata lite. Mitt i natten vaknade hon av ryggsmärtor men somnade om snabbt på soffan igen,

Idag har det varit en vanlig dag, trevligt på jobbet, soligt som attan, flera föräldrar på besök, kul! Ebba hade haft lite ont under dagen men skuttade glatt omkring när jag kom och hämtade. Sen har det varit race som vanligt fram till 21.30 och nu sitter jag här!

Näää!!! Vad läskigt!! Tänk att man ska behöva ramla av och slå sej när man rider. Det verkar helt ofrånkomligt.
Det hör liksom till.....
Usch, hästar är farliga! Min vänsterarm är än idag inte som den borde....fast Henrik tror inte på mej *ler*, tycker jag är löjlig! Kanske....

Kram!

2007-04-03 - 19:05:13








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo