Torsdag = trött

Torsdagar är verkligen den tröttaste dagen på hela veckan. I och för sig är klockan 00.24 och det kan ju förklara en del av tröttheten men inte allt. Hela veckan har gått i ett hysteriskt tempo och det är bara torsdag och inte fredag. På fredagen blir man pigg igen för det är helg, som om det vore mer avkopplande egentligen. Fast det är bra mysigt att knalla omkring med alla kottarna. Helgerna känns så uppdelade bara. Jesper och Ebba - jag och kottarna. Men vad göra??

Hur som helst så har jag en lektion mellan 13 och 14 på torsdagar och varje torsdag gäspar jag mig i genom den lektionen och barnen tycker det är jätteroligt. Jag skulle kunna somna där mitt i klassrummet. Sen brukar det bli så på kvällen att jag glömmer bort att skriva veckobrevet och kommer på det så där urkigt sent vid 23-23.30 någon gång. Då skriver man snabbt alla viktiga fakta och en smula trevlig text. Trots det brukar jag få beröm för veckobreven så jag får väl vara glad för det!

Denna helg blir det fotboll för Ebba och Jesper och kanske fågelmatning och park för oss andra. Eller kanske teater på bibblan i Björkhagen. Antagligen mycket folk eftersom det var gratis men kanske en och annan förälder från Öppna förskolan där som skulle vara kul att träffa. Saknar Öppna förskolan sååååå mycket. Åsa och Maria tänker på er!

På söndag har Ebba ridning och om vädret tillåter åker vi nog dit hela gänget. Jag vill se fölen och jag vill titta på Ebba!

I morgon kommer barnbidraget, halleluja! Men det ska vi snåla med för annars säger det svip så är 3600kr uppe i rök! I morgon är det dessutom utflykt till Alby gård i Tyresö. Känns så otroligt bra att det finns en värmestuga där när man hör regnet som smattrar mot rutorna. Jag äger inga gummistövlar och det känns småjobbigt just nu!

Detta inlägg blev lika tröttsamt som jag är trött!

Jag har hittat två böcker som jag bara MÅSTE köpa! Den ena är till Melker och heter Bajsplutten, tycker det verkar vara ett av hans intressen just nu (bajskorvsmamma - det är jag). Den har toaspolningsljudeffekt. Den andra heter Pek-Elvis och är en pekbok med Elvisbilder i. Den är till mig, inte till Tyra! Hon är för gammal för pekböcker men det är inte jag!! Måste säga att bildkvaliten var något varierad... Men men! Ja men just det, Melkermannen och jag fyller ju snart år - vi får önska oss varsin bok... Plus en cykel, en dammsugare, såpbubblor, Pippilakan, en makriljard - gissa vem som önskar sig vad...

image29
       
image30

Torsdagen är nu fredag och jag borde vara pigg! Jesper är opigg och sover i soffan. Även jag dissar hatloftsängen och slaggar hos Tyra. Och så blev det centrerat igen...








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo