Måste orka skriva lite!

Torsdag och fredag har spenderats på Skevik med jobbet. Det man kommer minnas från dessa två dagar är som vanligt maten men också föreläsningen imorse som var en blandning av stand up och föreläsning. Otroligt kul och jag hade gärna lyssnat i några timmar till. Vem föreläsaren var?? Pär Johansson från Glada Hudikteatern. Han som ligger bakom Elvisföreställningen jag såg med jobbet innan sommarlovet. Helt otroligt bra faktiskt!

Efter lunch åkte vi tillbaka till skolan för att kolla läget inför skolstarten på måndag. Jag släpade mest flyttkartonger hit och dit medan de andra gjorde fint överallt. Trevligt med ett så pyssligt arbetslag! Jag är nu tillbaks i samma lokaler som jag var sist jag jobbade i "stora skolan" men jag har det andra klassrummet vilket gör mig lite förvirrad.

Efter jobbet hämtade Jesper mig och vi avverkade EM, Stalands, ASKO och IKEA. Handlade några saker till lägenheten. Käkade taimat på en taimatkorvkiosk. Taimat stavs antagligen inte så men men...

Hem. Rensa klädkammare och garderober tills klockan var 1.15 och nu sitter vi här och degar  en stund.

Barnen?? Hos mormor och stackars mormor har 5!!!!!!!!!!!! barnbarn som övernattar. Emma och jag hade dubbelbokat. Hoppas allt går bra under natten. Nej nu Blocketrundan! Sen sova, gonatt!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo