Ny bokstav idag igen

Veckans bokstav är S och det finns ju oändligt många saker som börjar på s MEN jag valde att krångla till det lite. Fick för mig att jag ville plantera solrosor i stövlar. Solrosfrön visade sig vara extremt svårt att få tag på just nu och det enda alternativet jag kom på var sötpotatis. Sötpotatis är ju dock inte lika smidigt som små frön så resultatet blev ganska, eller väldigt galet, men roligt. En elev var tvärsäker på att den breda delen skulle vara neråt i jorden men jag har för mig att den ska vara uppåt, vi får se, vi testade åt båda hållen! Så här fint är det nu i ett av fönstrena i mitt klassrum. Tänk om man hade såna fönster hemma... Bortsett från stövlarna då kanske...

image210

image211

I övrigt är jag sååå irriterad för mina jobbnycklar är spårlöst försvunna. I morgon ska jag lova barnen kladdkaka om de hittar mina nycklar, har letat som en galning!! I morgon är det första arbetslagsplaneringen och vi ska försöka starta vårt tema som ska sträcka sig under hela året, avslöjar dock inte vad det blir för tänk om någon skulle råka hamna här och får veta innan den stora "upplevelsen"!!!

Synd att du inte efterlyste solrosfrö på 98or, vi har eftersom det är reklam material på en viss mäklarfirma...
Förresten du som kan Stockholm på dina fem, ett fik där man lätt kan parkera och en 90-årig dam med enkelhet kan ta sig fram? Det ska vara mysigt dessutom. Förslag?

2007-08-30 - 08:14:54

Fjällgatans kaffestuga! Brukar finnas parkering precis i närheten! FInt väder är ju ett plus men man sitter inne så det fungerar ju hur som helst!

2007-08-30 - 22:51:37








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo