Öl och börjat jobba

Dagens stora händelse var nog på väg hem från dagis. Snälla mamman hade gått med på världens längsta omväg som inkluderade en pendeltågsresa mellan Älvsjö och Södra station. Vi väntade lugnt och fint på perrongen i Älvsjö när tåget kom. Ut for fyra stora, vuxna bebisar som slogs och hade öppnade ölflaskor i händerna. Tack och lov så hamnade inte någon spark på barnen men däremot en massa öl. Detta resulterade i att vi missade tåget plus att jag fick två väldigt upprörda barn i vagnen. Tyra blev verkligen blöt i håret, hela tröjan och shortsen. Hon var jätteledsen och kunde inte ens berätta för pappa om vad som hänt utan att storgråta. Stackars liten! Men men det var ett annorlunda sätt att få Melker att faktiskt vilja byyta tröja när vi kom hem.

I övrigt har jag börjat jobba och det var kul att träffa  de barn som var där och alla vuxna. Dagen ägnades åt att städa, plocka upp flyttkartonger och försöka möblera i klassrummet. Det blev riktigt trevligt med en sk hästsko. Vi har ett barn med en hörselskada och därmed är hästskoformen bäst, enklast att läsa på allas munnar då... Inuti hästskon står en soffa och sen får vi stora runda mattor att lägga i mitten för att ha samling och annat på. Självklart finns redan en ljusslinga uppsatt, hahaha, det var det första jag packade upp och kunde inte låta bli att hänga upp den!

På kvällen var Ebba och Jesper på fotboll, Djurgårn vann såklart över Hammarby. Hahahahaha! Ebba har varit nervös under dagen för i morgon är det dags att börja nya skolan!! Kul men väldigt pirrigt!

Nu göra annat!!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo