Hmmm

Bloggen känns lite seg just nu, jag orkar inte hämta kabeln till mobilen och fixa några bilder, hur seg är man då?? Kanske skulle göra det ändå? Skulle definitivt pigga upp denna trötta blogg. har surfat runt en stund på bloggar och HUR HINNER FOLK??????? Svaret är enkelt, de flesta har inte barn. Eller riktigt så var det inte heller men kanske lite så?

Jaja, ähh jag kollade just på bilderna i mobilen och det var ju några söta luciabarn där men va fanken, det får va. Sen var det 40 bilder på skolbarn som brottades, rätt kul i och för sig men inget för denna blogg. Dom brottades på riktigt alltså, hos en brottarklubb på Söder.

Sen har jag varit inne på lektion.se, en väldigt bra sajt där lärare bara vräker ut sina bra idéer, tack! Hamnade i ett forum där man diskuterade samarbete fritids-lärare. En diskussion som går het jämt med all rätt. Fritids ställer upp, ställer upp och ställer upp. Hela tiden, året runt. Önskar jag bara kunde säga - jag stannar sent idag när det är kort med folk men det går ju inte, bläää. Ärligt, faktiskt så är det blää, skulle vilja kunna erbjuda det tillbaka någon gång men dagishämtningar går ju inte bara att skjuta upp eller ställa in... Jag får hoppas att jag får jobba med samma världsbästa arbetslag i måååånga år framöver så kan jag så småningom börja "betala tillbaka". När småfisarna är 9-10 nånting och kan gå hem själva (fast tillsammans).

Har sett på Let´s dance bjuder upp idag. Helt solo i tystnad såg jag programmet. Magiskt. Ska bli kul att se när det börjar. Eller jag vet inte, eller jo, jag gillar faktiskt det programmet. Idol vill jag bara se de första programmen när folk gör bort sig. Hemska jag! Nu är det ett program om någon sekt på tv, verkar intressant så den stackars bloggen får vila igen.

Roligt idag
Melker går och nynnar på För det var Olle å Ulla, Nippe å Agneta, Kalle å Marianne, de stämde träff klockan nio en söndagsmorgon... osv osv  Vad är nu detta tänker ni men som en sann Djurens brevlåda-freak så förstår jag ju direkt att de lyssnar på just Djurens brevlåda på dagis. För i nästa ögonblick är det Åh vad jag älskar majs han nynnar på

Klockan är 22.41 och Jesper deklarerar att han ska gå och sova nu, ska vi slå vad???? Jag sätter emot!

NU går jag i alla fall och sover.
Någon måste ju städa upp efter dig också lilla gumman!

Godnatt ;-)

2007-12-17 - 23:44:48








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo