Jaaa, det fungerar!!

Tänk att jag faktiskt kunde logga in och skriva! Hurra! Inte om nåt speciellt men ändå. Idag har Mari, en gammal arbetskompis, med dotter hälsat på, otroligt kul! Och otroligt länge sedan! Annat var det under vår mammaledighet, då var det fika på Kulturhuset, ofta, eller ofta och ofta, men väldigt mycket oftare än nu...

Efter besöket borde vi ha tagit oss ut men vi har blivit riktiga innekatter på lovet. I morgon måste det ändras på men vädret är så urkigt. Men det finns ju inget dåligt väder sägs det!

Dagarna består till stor del av Buzz på playststion. Just nu är jag sååå trött på det efter två varav med 20 spel i varje. Usch! Vill ju bara sjunga singstar, hehe!

Melker och Tyra har badat lääänge idag och sjöng så fint att de ville att jag skulle filma, här är resultatet:



Vi har haft kusinerna Moa och Max på besök och övernattning, kul! Lite svårt att somna var det för alla fem men till slut vid 00-tiden var det tyst (äntligen hihi). Dåg vi på en Beck-film som inte var så bra, kommer inte ihåg namnet - två tjejer som blir överkörda av tåget. Slutet var bara blaha. Natten efter, när Tyra somnat vid 00.30 så såg vi den sista Beck-filmen och den var bättre men slutet trist där också.

Häromdagen när vi handlade så tog jag ett fantastiskt porträtt av vår barnaskara... vad är det för fel med att bara ha en vagn när man handlar, och en sån där vanlig som går att styra?? Och varför fanns det ingen bil med dubbelsäte och två rattar, dåligt!

image272

Melkermannen är inne i en inte så trevlig period som går ut på att man skriker hysteriskt när något inte blir som man vill eller vad som helst. Skriket går inte att stoppa på nåt sätt, man kan skoja, busa, klappa, krama, bli skitarg, skrika tillbaks, you name it, han bara skriker och verkligen totalhysteriskt. Så fantatsiskt otroligt jäkla jobbigt! Jag hoppas den perioden snart är över. Nu fick jag sånt fasligt kli i huvudet och efter att ha sett Ebba klia sig i huvudet 1000 ggr så tror jag nu att jag går och kollar efter såna där små gosiga saker som kallas löss. Fasen, det är ju jullov så det gäller att passa på!

Söta barn i badet!!
Vilken fin bakgrund du har på din blogg!

2007-12-29 - 08:12:58








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo