Tisdag

Massor av barn och vuxna borta på skolan - streptokocker är boven i dramat, blä! Dagen flöt på som vanligt ändå och jag har hunnit sitta och lyssna på alla barn när de läser, bra!!! Ett helt gäng fick ha en extra jobbaklart lektion efter lunch och mycket blev gjort, skönt inför lovet!

Vi svensklärare hade tänkt avsluta teminen med gemensamt fika på mysigt fik men det blev omysig verksamhetsplan på agendan istället, besvikna? Vi? Nänä!!!

Vi hade dessutom Londonmöte idag, vi fem som har turen att få åka dit i januari för skolans räkning. Vet inte om jag törs skriva här att den rektor som ska följa med hade köpt fem megamuffins till mötet för att komma i stämning liksom och sen snackade vi lite om vad vi ska göra där och varför. Det blir nog himla kul men intensivt. Syftet är väl att vi ska inspirera andra på skolan genom att förmedla vad vi lärt oss osv. Nu har vi tydligen en bärbar datorsal på min skola så vem vet, man kanske skulle kunna göra något vettigt faktiskt.

(Är det någon mer som sett mannen som spelar gitarr med elvisp på America´s got talent?)

Jag hade ett utvecklingssamtal till idag, mina släpar efter kopiöst mycket. Kommer inte hinna ha dem innan jullovet antagligen!! Blä! När jag var på väg hem ringde mamma och sa att Melker varit så arg att han precis somnat. DVD-spelaren var inte helt funkis och det gick inte att starta Blixten (Bilar) och då var Melker ARG. Lite senare vaknade han och var lika ARG och då snackar vi ARG. Blixten startade till slut och livet kunde lugna ner sig.

Imorgon ska jag ha sista bokstaven för terminen. J som i jul. En julgran, en julklapp (nytt lego till fritids), julmusik med lite dans runt granen.

Nä måste väl visa Melker i pepparkakskostymen. Mina arga lilla plutt idag, fast sen var jag hans mysmamma så han är väl förlåten...

image270
image271








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo