Bra ursäkt att få surfa...

Jag har lovat några föräldrar vars barn behöver få en skjuts med bokstäver och siffror att leta upp några roliga spel på nätet. I kväll kan jag med andra ord surfa med gott samvete (som om jag inte hade det annars, ehh??)

På jobbet råkade jag springa på en hemsida som jag sparat under mina länkar men glömt bort. Det fanns ungefär två makriljarder bra idéer att göra, i och för sig på engelska but what the heck (så svor man i min religiösa familj som jag bodde hos i USA...) jag får väl translejta lite. Jobbigt för nu fick jag ännu mer saker jag ville göra. Idag har i alla fall några barn blivit klara med sina sagofigurs-dikter/ramsor. De blev coola faktiskt.  Efter sportlovet ska de illustrera dem på bildlektionen.

Nähä, diska, vädra bort pannkaksstanken, byta läskiga blöjor, tvinga barn att sova, skriva veckobrev, planera, fixa, trixa står på programmet så nu måste jag gå!

Ebba och Jesper är på hockey. Hoppas rätt lag vinner!!!

Vaddå, får man sådär mycket att göra med fler barn än ett?? Panik!
Sitter här själv i lugn och ro, karln har stuckit på kick-off med sitt jobb. En jäkla Birka kryssning!
Och på min födelsedag. Det är så man häpnar......
Iaf sover gossen, huset är tyst, jag är trött och har just inget måste mer än att jag borde skura golven och sätta upp nya gardinerna. Men jag har förhandlat med mej själv och jag tror jag skiter i det!!

2007-02-22 - 20:14:49

Du är ju faktiskt höggravid (kan vi väl kalla det nu??) och bej´höver väl egentligen inte göra nånting alls hehehehe. Jag har nu diskat, nattat två sjövilda barn, glott på tv (stod inte det på min lista??), återstår jobb! Eller snart ska jag väl natta stora klumpen också!

2007-02-22 - 21:07:22








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo