Kaos

På jobbet var vi kort om folk idag men det gick som vanligt att lösa. På förmiddagen var vi på en teater "Räven som slukade böcker" på Orionteatern. Jag vet egentligen inte vad jag ska tycka om pjäsen, lite märklig, lite rolig, bra musik men jag vet inte om jag skulle rekommendera den, eller??

Dagen segade sig fram för att sedan ta fart med dagishämtning, matlagning, kladdkaksbak, dammsugning, diskning mm.

Baka kladdkaka med Tyra är både roligt och hemskt på samma gång. Hon får alltid en egen bunke att gegga med och rätt vad är så ligger bunken på golvet upp och ner med äggsmet som rinner runt. Sen när det är dags att äta smet som liksom hör till så vill hon absolut äta med handen. Idag slutade det med ett bad och stor tvätt av både hår och ansikte. Sen drog hon själv ner sina kläder i badvattnet och tvättade dem vilket behövdes...

Sen när jag ville dammsuga så var det kö till dammsugaren, hur många har det så hemma??? Vi var tre personer som slogs om att få dammsuga och jag vann INTE kampen utan fick snällt  vänta ut de små trollen som ska dammsuga allt, även sina egna näsor?!? Till slut var det min tur och jag var väldigt koncentrerad. När jag kommer ut i köket inser jag att klockan är 20.40 och barnen är i full gång  och jag stör grannarna. Dags att sluta. Natta och sen en liten stunds slappa!!

Grannjävlarna kan gott störas. Jävla alkisar!

2007-02-19 - 23:48:19








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo