Krångligt att blogga...

Hmmm gör ett försök att blogga här istället då... Min andra blogg bara strulade och gick inte att kommentera och jag fattade inte ens hur jag skulle logga in... Hjärnsläpp från min sida antagligen men det här verkar enklare!!!

Jag har haft en bra dag för gårdagens underliga magsjuka var försvunnen när jag vaknade och jag kunde åka till jobbet. Glömde dock bort rektorernas order om att alla MÅSTE vara på plats 8.00 på fredagar. Hasade lugnt in 8.45... Hoppsan, får förklara mig på nåt sätt nästa gång jag ser en av dem.

Förmiddagen spenderade jag med en tredjedel av barnaskaran (jobbets barnaskara...) i en parklek i Kärrtorp. Jag fotade dem när de for upp och ner i pulkabacken och jag lyckades fånga allihopa på bild och nu hänger det extremt fina portträtt i A4-format i mitt klassrum, trevligt!

Fick skjuts hem av magsjuk Jesper. Hämtade alla snälla barn som var lättövertalade att komma med från dagis eftersom glassbilen snart skulle komma. Sprang hem i regnet för att hinna.

Tacos, Så ska det låta - intressantare än så blir det inte en fredagkväll.

I min andra blogg hade jag börjat skriva upp säkra tecken på att man lever i en småbarnsfamilj och idag kom jag på ett väldigt bra sånt tecken:
-man serverar (på barnets begäran) mackor med messmör och skivad leverpastej eller bredbar leverpastej med ost OCH dom äts upp!!!

Nä nu är det egentligen dags att jobba en stund. Nästa vecka blir det svenskläxa för första gången för mina 6-åringar (ja nu är ju några redan 7 då) och det är mycket som ska förberedas... Måndag morgon blir dessutom tuff - jag ska vara Pomperipossa det första som händer och smyga omkring lite mystiskt i våra lokaler. Under vecka kommer en massa sagofigurer komma och gå, björnspår kommer dyka upp, prinsessan på ärtens säng flyttar in mm. På torsdag blir det big happening med en teater  som kommer till oss - allt detta för att väcka nyfikenhet för vårt kommande tema om Sagor. Ska bli såååå kul!!

Blidder bladder!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo