Samtal, kurs, samtal

Dagen började med att jag hade samtal på dagis angående vår lillfis Tyra. Helt fantastiskt att få sitta i 30 minuter och höra någon berömma ditt barn :-) Hon älskar att sjunga och ramsa, hon är duktig på att rita och har riktig pennfattning trots sin ringa ålder 1,5 år, alla vill leka med henne, hon är glad glad glad, äter allt och somnar snabbt. Just nu sitter hon och småsjunger för sig själv i badkaret, mysigt att lyssna på! MEN även solen har fläckar - skruttungen bits! Men det hade blivit mycket bättre och jag undrar lite fint om det är för att storebror numera ger tillbaka på samma sätt???

Sen var det inte dags att åka till jobbet utan på kurs om Bornholmsmodellen. FIck flashbacks när jag gick omkring på lärarhögskolans område - känns som en evighet sen och det var det nästan (10 år sedan). Kursen var sådär, när hon äntligen blev konkret och pratade om just Bornholmsmodellen istället för om forskningen bakom så var det dags att sluta. Men ändå ok, just nu känns all input angående läsinlärning som nyttig kunskap.

Vårt sagotema tuffar på på jobbet och det blir nog så att barnen på mina svensktimmar ska skriva egna sagor och sen göra popupböcker, kul!! Måste komma på bästa sättet att göra dem bara...

På eftermiddagen var det dags för mig att ha två utvecklingssamtal, jag har nu haft tre vilket är en tredjedel. Otroligt skönt att alla i arbetslaget har samtal och inte bara vi lärare. Skulle inte fixa 27 samtal!! Nej, nu kallar mackfreaket Melker på mig, han vill ha ouusshhtttt på mackan, NU!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo