sett melodifestivalen - inte hört

Kunde inte slita mig från jobbet utan gick dit idag också MEN för att träffa två kompisar (föredetta arbetskamrater) och deras barn. Det var ûbertrevligt och vi ses alldeles för sällan! Vi sa alla i kör att nu SKA vi försöka fixa träffar oftare och mitt jobb var ju också det ultimata stället för att träffas - stora ytor och massor av leksaker!

Eftersom vi åt kött och pommes till middag så måste det vara lördag. Och är det lördag i februari så måste det vara melodifestival. Och om jag inte såg helt fel så var det just mello jag skymtade bakom de två huliganerna med gula ballonger som for runt framför tvn. Dom lät värre än en hel Globenpublik så jag har ingen åsikt om huruvida låtarna var bra eller dåliga. Sen när det var dags för röstningen och se (inte höra) vem som vann, ja då var det dags att natta och då somnade jag själv fortare än Tyra och vaknade av att Ebba kom och väckte mig för att påminna om att hon nog borde gå och sova eftersom det är slalomskola i morgon bitti. Så nu sitter jag här och vet fortfarande inte vem som gick vidare.

Nu ska jag jobba - är ju "ensam" hemma (Jesper på bio för att undvika melodifestivalkaoset) och kan vara osocial! Vi har börjat med tema Sagor och nu gäller det att komma på fiffiga, roliga saker som man kan jobba med kring det. Under veckan som gått har vi i personalen klätt ut oss till olika sagofigurer och sprungit omkring i lokalerna lite mystiskt. I torsdags var vi alla utklädda när barnen kom till skolan, vi samlade dem utanför en sagodörr (=fint tyg med en tunnel utklippt i) och så fick de krypa in och sätta sig på de flygande  mattorna. Där inne läste vi en vers av Lennart Hellsing och förflyttade oss till Sagans skog. Då dök Tant Klavér upp och frågade om barnen var intresserade av att se på en teater och vi fick se Snövit och de sju dvärgarna. Hon var otroligt duktig på att snappa upp alla barnens tankar och kommentarer och tog med det i föreställningen, helt fantastiskt bra blev det. Det var vår temastart och nu gäller det att fortsätta lika bra...








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo