Sjuk - inte sjuk - sjuk - inte sjuk...

Hur ska man egentligen kunna veta om barn är sjuka innan kl 8 på morgonen. Klockan 8 ska man redan ha ringt dagis och mitt jobb om man tänker vara hemma. Hos oss är alla lite sjuka innan kl 8, varje dag, sjukt trötta!! Idag iallafall velade vi fram och tillbaka om att vara hemma med Melker som hostade hysteriskt. Jesper blev hemma och botade nog mest sin egen sjuka  (=sov i soffan medan Melker såg på film eller lekte), Melker verkar inte vara så sjuk. De kom och hämtade mig vid 12 och vi åt lunch tillsammans. Konstaterade också att det nog avr första gången som Melker fick egen tid med båda sina föräldrar samtidigt! Tänk vad olika våra barn har haft det!!

Ebba - själv med två vuxna tills hon var sex år. Sen två syskon på två år. Snacka om radikal förändring. Förut var det spela spel hela kvällarna och en oändlig massa vuxentid, nu? Ja inte undra på att humöret är uppochner ibland!! Och egentligen är det konstigt att hon alltid är så snäll mot sina småsyskon!

Melker - efterlängtad lillebror som blev storebror när han var 13 månader. Självständig och omtänksam men med humör...

Tyra - en lillasyster som tar för sig och tror att hon är minst lika stor som Melker och kan precis allt han gör. En ettrigt litet charmtroll!!

Nu är det dags att hämta de två systrarna på skola och dagis!!

Hallå där!!! Jag har försökt kika in i din blogg flera gånger, nu gick det visst bra. Lycklig :-) !
Jag gjorde samma resa som du; började på den där blogspot eller vad den hette men jag fattade ingenting jag heller och rörigt var det. Trodde det hade med mina bristande englishknowledges att göra, men du är ju fröken ,-)
Är det okej om jag börjar i er skola? 30 årskris eller inte men det verkar ju vara fantastiskt kul att vara sådär liten i den skolan!!

Jättekul att läsa om livet i stan och de små gnottarna och den stora söta Ebba!!
Fortsätt så :-) ! Kram

2007-02-12 - 20:30:08








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo