Snällare bil...

Bilen skärpte till sig och valde att fungera idag, hurra, hurra, hurra!!!

Vi lämnade Ebba hos hennes darlings (hästarna) och åkte sen vidare för att tippa av småtrollen till mormor. Melker hade beställt pendeltågsresa och det fick han.

Vi åkte runt och tittade på möbler och sen ännu mera möbler på IKEA där 1000 idéer och frågor dök upp. Imorgon ska vi dit och träffa en heminredare och få förslag till nya vardagsrummet, roligt även om vi inte väljer att göra så kanske.

Vi hämtade Ebba som hade haft en toppendag och varit utomhus och ridit bland annat. Åkte hem, tvättade bort hästlukten, åkte till Ica Maxi och spenderade snabbt 2000 kr och lite till. Hem och jäsa i soffan, kolla mer möbler på nätet och nästan somna framför datorn.

Har fått hem två böcker som jag beställt från Bokus. Tror det är första gången sen lärarhögskolan som jag är sugen på att läsa en vuxenbok. Barnböcker läser jag jämt men nu ska jag banne mig läsa dessa också. En om Jehovas och en om autism, fast skönlitteratur då, eller nja, personer som berättar om sitt liv som Jehovasmedlem respektive autist. Inte för att det kan jämföras men ni fattar. Nog tjafsat om det och varför stavas tjafsat bara med ett f, det stör mig!!! Och varför har några tangenter på mitt tangentbord trögat ner sig? Tyra???? Melker??? VEM är skyldig!!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo