30 000 ballonger

Idag tog jag barnen med mig till Eriksdalsbadet. Jesper har fått tillbaka sin huvudvärk och fick vara hemma för att bli av med den. Det var betydligt fler badare idag men ändå okej. Däremot var Melker allt annat än okej och eftersom det fanns mycket vatten i närheten så var det inte långt ifrån dränkning, nej fy och usch så får man inte säga eller ens tänka!! Men det var fel filt som var nedpackad, fel pastasort i pastasalladen, fel badbyxor, dummamma, inte bada, bara skrika - gallskrika - osv osv. Skitunge! Till slut satt han i vagnen med napp och gosse och vi andra badade. Efter lite lirk kom han i för att konstatera att han var hungrig och ville äta pastasalladen som alldeles nyss var oätlig. Sen var inte barnen mätta så då blev det glass. Melker och Tyra valde Calippo som tar en evighet att äta så när det var klart var vi tvungna att gå. Tror vi badade 20 minuter typ. Jaja, jag har ju årskort så det var ialla fall inte en massa pengar som var bortkastade. På vägen ut såg vi kön in och då kändes det skönt att gå...

image163


Vidare till Kungsträdgården och där var det byst med folk. Vi kom ett par minuter i tre och lagom till att ballongerna skulle släppas iväg. Det var faktiskt coolt. Bilderna blev sådär, borde haft kameran med mig, nu var det mobilen (stackars kameran har fått gå i pension sen jag fick denna telefon!).





Sen gick vi vidare i Kungsan och träffade på denna coola Djurgårdare! Melker och Tyra blev lite skraja!

image172

Ebba köpte en jättefin munkjacka i DIF-shopen och hämtades sen av Jesper för att gå på kvällens match. Deppiga sms om att det gick åt fanders men icke sa nicke då!! Djurgården vann med 2-1 i sista sekund!!! Såklart!!! Nej nu återvänder jag till de hysteriska remixarna av Holly Dolly-låten som Tyra och Melker rockar loss till!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo