Gröna Lund och hål i tand

Faktum är att det är så konstigt att Jesper har hål i en tand så jag måste skriva upp det i min blogg. 33, snart 34 år och första hålet. Och nu slog han till på stort och ska rotfylla! Ingen mer cola!

Bedövningen i munnen gjorde nog Jesper förvirrad och huvudvärken släppte tillfälligt så han kom hem och föreslog ett besök på Allsången. Jag tippade att våra barn skulle få spel om vi passerade Grönan utan att gå in så vi valde Grönan i stället. Det var inte så mycket folk men mer än förra gången och Melker tyckte det var trist att man inte kunde springa runt runt på Nyckelpigan, bortskämd. Till slut fattade några andra att det var dags att gå hem så att vi kunde få Nyckelpigan för oss själva men då var Melkermannen trött men Tyra var det full fart på. Ca 1000 varv blev det väl. Ebba och jag åkte Kvasten och jag är inte säker på att jag gör om det men kanske?!? Vi hann med Bläckfisken som faktiskt är kul. Kulingen var en ny favorit för Melker och Tyra men efter tre omgångar i rad så sa min och Ebbas mage ifrån. 21.30 tvingade vi Tyra att sluta fara runt i Nyckelpigan. Sen joggade hon bort till bilen på andra sidan Djurgårdsbron. Hur orkar denna lilla plutt med allt utan att sova???

Höll på att glömma en sak! Ebba ville såååå gärna spela på chokladhjulet och okej då men bara en gång och kolla hur det gick!

image179


Lite bilder...



Ja just det, detta var vad vi gjorde på förmiddagen. Det låter ju jäkligt käckt och hurtigt att baka med barnen men jag skulle bara kalla det kaotiskt. Alla gjorde olika saker, Melker och Tyra gjorde varsin kaka och kletade med ägg och annat. Det var en kladdis och en sockerkaka. Jag tröttnade på gräddandet så jag hällde dem i samma form och det blev en jättemumsig kaka! Jag och Ebba höll oss till bulldegen.

image183










T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo