Tom Tit

Idag blev det Tom Tit! Där är det alltid kul trots en som vanligt väldigt gnällig Melker. Förstår inte vad som hänt med barnet, han har alltid varit så jkla nöjd och glad men nu är det så segt med allt som är fel. Stannar vi bilen så vill han åka vidare, åker vi bil vill han åka tåg, åker man tåg vill han åka tunnelbana, åker man tunnelbana vill han åka buss osv osv osv. Trotsåldern??? Förhoppningsvis för då kanske det försvinner så småningom. Den minsta terroristen här hemma har börjat med sina märkliga nattskrik igen men nu på ett helt annat sätt. Hon vaknar runt 3 och SKA UPP!!!!! Sen lägger hon sig i soffan och somnar om men det är helt omöjligt att få henne att sova i sängen. Ligger jag hos henne så knuffar hon på mig och skriker UPP!!! Och det är inga små trevliga skrik utan mer som om hon höll på att dö eller så... Sen denna dådört =yoghurt, hon skule antagligen kunna leva på bara yoghurt om hon fick. Jaja, den stora terroristen fick bara ett tokanfall idag men coolade ner ganska snabbt, tack!

På Tom Tit blev Tyra förälskad i råttorna och ville absolut klappa. Stora tårar föll när hon inte fick för den snåla tjejen som höll i råttan, hon sa att de kunde bli rädda. Trist eftersom tjejen som höll i råttracet gick runt med en råtta i publiken som alla fick klappa innan föreställningen. Jaja! Fontänerna, jojon, rulla bollar, kulbanorna, spikmattan var som vanligt roligast. Eller jojon var faktiskt ny för oss. Här är några bilder!




När vi kom hem blev det lat-middag! Pizza! Sen tog jag småbanrnen med mig ut för att cykla trodde jag men det blev lekparken bakom gamla dagis. Både Melker och Tyra klarar linbanan själv nu! Vi kom hem till en nystädad lägenhet, härjade lite, Melker gick och la sig och Tyra fick tvingas i säng vid 21.30!

Tom Tit är ju ett roligt ställe att besöka! Toppen ställe för både vuxna och barn! :)
Kul med nya besök till sin blogg! :) Tack för ditt besök på min blogg och kul att du vill kika in där flera ggr. Första ggn jag är på din blogg också.

2007-07-24 - 09:56:13

Jo, det är jätte härligt med långpromenader. Ifs har man barn kanske man inte ska gå så långt som en mil, men det finns ju kortare sträckor man kan gå med barnen, som tex finns i Alby. Tyresta har också kortare sträckor.
Bakrgrunden på min blogg har jag hittat på en grafiksida som heter Ritva gallery, som har många snygga grejer i grafikväg.

2007-07-24 - 09:57:59








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo