Du som läser detta...

kan du inte lämna en kommentar för jag undrar vilka det är som hamnar här!! Nyfiken i en strut! Är det någon jag känner som tittar in eller är det någon annan???

Dagen har varit fylld av studentfirande. Två av mina syskonbarn tog studenten, fick springa ut med fina mössan, åka flak och allt annat som hör dagen till. Vi hade turen att få både grillat och smörgåstårta och tårta mm.

Vi besökte först Calle och sen Gustav som bor närmast mormor och morfar, där blev vi kvar och Melker och Tyra bodde på den stora studsmattan, nöjda och glada när så många härjade med dem! Jag har fotat en massa men har ej kabeln med mig ju så bilder får det återigen bli en annan dag!

Det är vaaaaaaaaaarrrrrrrrmmmmmmmmmmmtttt! Hysteriskt varmt och jag längtar efter molnen! Nu sova!!

Tjena bruden,
Det är bl a jag som tittar in hos dig ibland så att jag vet hur familjen bor. Det är jättetrevligt och du är superduktig. Jag fattar inte att du hinner med, men vilken skatt för dina barn när de växer upp sedan och få läsa en sån underbar berättelse... Jag har också sommarlov nu och det är vaaaaaaarmt! men jag får inte klaga för man har ju ändå längtat efter detta! Som sagt, vi mår bra och vi har det urskönt i vårt lilla hus med en trädgård, guld värt för Isac. Bär iväg till Karlstad efter midsommar, i två veckor, sedan är vi nog här på Åland och gör en massa strapatser och utflykter härifrån tror jag. Kram och hej så länge (Stäng inte ner din blogg..snälla!)Anna_Carin

2007-06-12 - 15:25:49

Jag läser. Vem jag är? Sliten tvåbarnsmamma med mörka ringar under ögonen och delikat sömnbrist, likväl full av hormoner och annat som gör att jag fortfarande står på mina bleka, dock icke gravidsvullna, sommarben!!!
Läser ofta, väldigt roligt att veta vad som händer en bit från landet!!
Fortsätt skriv. Tack. Kram kram

2007-06-12 - 16:24:44
May

Jag läser också, så ofta jag kommer åt! Du är verkligen duktig och rolig, och jag kommer ALLTID att tänka på något galet roligt vi gjorde när vi var yngre (ca 7:an-9:an) när jag läser!! Era barn är ju så otoligt lika dig, och det är SÅ kul att följa er, med tanke på att vi inte hinner ses så ofta! Jag fortsätter att läsa så länge du skriver, känns ju lite som att ha pratat med dig när man har läst! Kram

2007-06-14 - 22:26:41

Tänker inte sluta! Kul att höra från er alla tre!
Anna-Carin - jag vill komma till Åland!!! Vill se Isac, han är väl vuxen nu :-)
Jennie - var har hänt med din blogg, är Vidar bråkig?? Vi röstar för Nynäshamn på midsommar, stor tomt med lekpark bredvid, uterum vid regn, plaskbassäng plus att Ebba redan är där. Skulle det vara ok?? (Mina föräldrar är inte hemma :-))Ni är hjärtligt välkomna!!
May - jag har sommarlov nu och kommer sannolikt att befinna mig i Nynäshamn så snart inskolningen är över. Då kan vi väl ses! Hur gick det med husplanerna?? Eventuellt kanske vi dyker upp på hembygdsgården på midsommar, man vet aldrig!

2007-06-16 - 00:36:59








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo