En av alla trevliga helgpromenader!

Småkottarna och jag började turen med att gå till Gullmarsplan. Tunnelbana till T-centralen. Mitt mål var Nybroplan och dit kom vi så småningom. Mycket folk i stan så varför vill man till Nybroplan av alla ställen?? Jo, där finns en fantastisk fotoutställning av fotografen Steve Bloom. Den heter Spirit of the wild och det är helt otroliga bilder på djur. Bästa tycker jag om elefanterna som simmar. Jag fotade av några av fotona... Utställningen håller på till slutet av september och är alltså gratis mitt på Raoul Wallenbergs torg. Gå dit!!

image117

image118

Sen gick vi vidare och det känns så skönt att det inte händer värre saker än det här i världen... Allvarligt talat - fanns det inget viktigare att sätta på löpsedeln???

image119

Jaja, sen gick vi vidare. Melker och Tyra sprang själva och hoppade och skuttade. Färden gick till Humlegårdens parklek och där härjade vi en bra stund. På vägen därifrån gick Tyra och skrota för sig själv en bit bakom mig och Melker som självklart åkte vagn. När jag vänder mig om ser jag hur Tyra flyttar hästbajshögar med händerna från gångbanan till gräsmattan, hon kanske gödslade och det är ju bra men kanske inte med händerna!!!

image120


Till slut var kom vi fram till McDonalds på Kungsgatan för att mätta hungriga magar. Sen en promenad till Hemköp/Åhlens för lite handling och till sist tunnelbanan hem! Nu sitter jag här medan Melker snart somnar framför Saltkråkan och Tyra håller på att prova kläder.

Vad Ebba och Jesper gör?? Ebba har fått sitt Grönankort idag så dom är och tittar på Sommarkrysset. Jag fick veta via telefon att Ebba nu åkt Jet Line = stora bergochdalbanan, men den var för hög tyckte hon. Kvasten däremot var kul!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo