En sorglig dag

I dag var det verkligen sista dagen på världens bästa dagis. Jag får väl hoppas att någon av fröknarna hittar hit och kan läsa hur bra jag tycker att de är för om jag skulle försöka säga det till dem så skulle jag bara gråta! Jag hade avslutningssamtal med Viveca och hon visade och berättade om foton och saker som Melker och Tyra gjort. Jag klarade nästan av det utan att gråta. Vi fick med oss varsin mapp med utvalda foton och texter och konstverk. Ett bra minne för Melker och Tyra. Jag pussade och kramade dom en stund och gick sen till jobbet.

Där har jag hållt på med en beställning i två dagar och var nu inne på tredje dagen. Stadsdelen har ju slagits ihop med en annan och vi får bara handla via vissa företag för miljöns skull (leverenserna ska minskas) och hej och hå. Jag gjorde klart en jättebeställning från Skrivab i onsdags. Får sen veta att vi ej får handla av dem. Jag sätter mig och gör om hela beställningen. När jag kommer upp till personen som ska ta hand om den säger hon att jag kan beställa från vilket företag som helst och jag får göra det själv för hon hinner inte. OKEJ!!! vad bra att hon sa det från början. Jag plockade upp den sönderrivna beställningen från papperskorgen och ringde Skrivab. Efter tre dagar har jag nu lyckats beställa... Suck!!!

Sista dagen på jobbet. Pia var förbi men jag var i stora skolan när hon gick så jag hann inte säga hejdå ordentligt men förhoppningsvis kommer hon och hälsar på här hemma nästa vecka! Olle ska också sluta men eftersom han bor här i knutarna så kommer vi antagligen ses.

Efter jobbet hämtade jag Ebba, gick till dagis och fick med mig två stora säckar med saker hem. Det blev återigen sorgligt och lite gråtigt med kramar och Tyra som ropade till en kompis -Hejdå, annat dagis nu!! Melker kramade sina favoritfröknar och sen gick vi hem och usch vad konstigt det känns!

Hemma bev det glass i stora lass. Senare på kvällen var det tacos och sen mys. Tyra drack sin yoghurt och kräktes i vanlig ordning. Duscha, skura, skölja lakan, tvätta badrumsgolvet osv. Den lilla damen måste ha nåt fel i magen! Stackarn!!

Nu har vi funderat ver morgondagen och Ebba och Jesper ska äntligen komma väg till Grönan. Jag får köpa mitt kort senare. Längtar efter att få gå dit med alla barnen som längtar!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo