Idag, igår och lite hit och dit

Veckan som varit har handlat om att städa ihop, flytta, beställa, planera. Jag är så glad att jag jobbar i det arbetslag jag gör, där alla inte är lika slarviga och stökiga som jag hehehe! Årets höjdpunkt jobbmässigt är nog arbetslaget och barnen helt enkelt! Det är väldigt trevligt på skolan överhuvudtaget just nu. Alla är glada över alla nya möbler som bara rasar in. Stadsdelskontoret har ju stängts sedan Katarina/Sofia gick ihop med Sofia/Gamla Stan och nu får vi mängder av fiffiga möbler därifrån. Till vårt blivande arbetsrum har vi nu stolar med Marimekko tyg, en viktig detalj enligt några i arbetslaget :-). Att det sedan är ett vit/svartrandigt tyg, inga coola blommor eller så, det är en annan femma. (Att vi sen suttit och planerat gardintyger på IKEAs hemsida tillsammans är ju helt enormt kul, vi är många som älskar IKEA!) Jag tror hur som helst att vi får det finemang nästa år i dom inte så bra lokalerna. Stora runda mattor är beställda till klassrummen och vi ska möblera "hästsko" - allt för att underlätta för vår hörselskadade elev. Blir spännande!

Mentalt så är det ett bottennapp just nu för jag kan när som helst bara börja storgråta över att det är sista dagen på dagis i morgon, kan inte ens skriva det här utan att börja gråta. Hur ska det gå i morgon. Det är ju inte ens jag som ska sluta på dagis!! Om vi ändå hade haft ett dåligt dagis!!! Men nu har vi världens bästa! Det nya verkar ju också bra men ändå!! Bläää! Kommer sitta och gråta hysteriskt på avslutningssamtalet i morgon bitti!

Annat tråkigt är att Pia och Olle i arbetslaget försvinner, det blir en totaldeppig dag imorgon! Pia som nu lärt sig svära och allt (omedvetet av mig!).

Idag har i alla fall jag och barnen haft picnic i Tingelingparken. Dom var modiga och hoppade i plaskdammen alla tre trots storm och brist på sol. Blev inget långvarigt bad men lite smuts kanske hann lossna! Vi har för tillfället tre barn som helst INTE duschar/badar. Många rara bilder blev det, gulligast var nog att Melker kramade Ebba så hårt när dom väntade på mig i trappen. Ebba blir så otroligt glad när hon får kram av Melker och Tyra.

image108

image109

Vilka gullungar vi har. Senare på kvällen fick jag flipflop och tyckte barnen var ogulliga och att dom bara kunde sitta stilla och vara tysta, fina barn som inte kastade popcorn på golvet och slogs om dom uppblåsbara megabatterierna som Ebba fått på DIF-matchen häromdagen. Vilka som vann??? Dum fråga! Förresten, stod det inte nåt om att Hammarby åkt ur Svenska Cupen???








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo