Lägenheten!!

Idag har vi fått titta in en andra gång i vår lägenhet, här är några bilder - klicka på dom så förstoras dom!

Köket, det saknas fogmassa, fläktkåpa (rostfri), inbyggd micro och rostfri kyl, frys, spis och diskmaskin. Man ser inte heller att bänskivan är av ek eftersom den är inplastad. Kaklet är mörkgrå glasmosaik.


Stora badrummet, saknas badkar, tvättmaskin och torktumlare och sen fotade jag inte så bra heller... Missade en del liksom! Kaklet är ljusblå glasmosaik.


Lilla toaletten, spegel saknas och draperistång.


I Melker och Tyras rum hade vi valt en röd fondvägg som vi inte gillade när vi såg den uppsatt. Nu hade den gått sönder lite när de fixat rören och vi har sån tur att de tapetserar över hela vägen med den vitbeiga tapeten som vi har i resten av rummet. Han som gick runt med oss tyckte det var bättre att vi blev nöjda! Snällt!!! Här är bilden från förra visningen på deras rum.


Ebba är nöjd med sina ljusblå fondvägg med silverstjärnor på. Nu får hon två garderober också för att förvara både kläder och saker i.


Vårt rum och vardagsrummet är bara vitt...


Nä det var slut med titten för nu! En annan glad överraskning var att vi får två timmar snickarhjälp när vi flyttar in för att sätta upp saker i badrummet, tv på väggen osv. Nu är det bara att vänta 83 dagar... Innergården var väldigt fin, muren runt uteplatsen också och allt annat med! Och JMs personal är otroligt trevliga och hjälpsamma!

Tur att du är lärare och inte fotograf...

2007-06-27 - 18:57:49

Det ser jätteluftigt och stort ut, hur stor är den?? Jättefräsch verkar den vara! Underbart! Vi är oxå nöjda med vår lgh... stoooor balkong, helkaklat badrum! Synd att det bara är en hyresrätt som jag måste lämna sen vi ska flytta efter vår examen! Är det en trea ni har?

2007-06-27 - 18:58:22

Åh, vilken fin lägenhet! Jättefina färger! /Emma

2007-06-27 - 18:59:58

Den är på 100,5 kvm. Nu bor vi på 50 kvm med tre barn så denna lägenhet känns stor eller lagom och antagligen kommer den snart kännas liten...

2007-06-27 - 19:13:03

Åh, vad fint!!!
Vill också ha Tv på väggen och sånt fint kakel i köket!!!
Inflyttningspartaj när??????
Hur blev det med Tyras tröja, behöver ni kvittot??
Finns här iaf.
Hälsa alla! Kramen!

2007-06-28 - 22:25:04

Va läckert det ser ut och vilket hav jämfört med idag. Hörde av pappa hur fint det blir utanför också, såg fler bilder där.
Tänk vad mycket burkar och papper och gott och smått och blandat du kan få plats med nu.. få pyssla och knåpa som du vill.
Kram och Godnatt/ Lotta

2007-06-28 - 23:38:36

Ja, jag undrar vem den första kommentaren kom ifrån, märkligt att IP adressen stämmer så bra överrens med andra kommentarers IP-adress... :-))

2007-06-30 - 23:07:32








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo