Regn!

Egentligen var det ju ganska trevligt att det regnade idag men det regnade så mycket hela förmiddagen! Till slut var det ett litet uppehåll och då klädde jag på alla huliganerna i regnkläder och cykelhjälmar och så tog vi oss sakta men säkert till skolgården, bara ett par tokanfall på vägen från Melkers sida men jaja, vi kom fram till slut.

Ebba hade tydligen övat i smyg på att cykla för äntligen så fungerade det ordentligt för henne! Plötsligt kunde hon bara trampa iväg utan att krångla med trampor hit och dit. Hon körde ner och uppför backarna med gropar av jord och gräs, hon cyklade i alla uppförsbackar utan att stanna osv. WOW! Min mamma kom på att även virkning fungerade förra veckan för Ebba när vi var där så hjärnan har väl tagit ett skutt framåt i utvecklingen eller nåt, hmmm???

Melker cyklade på som en blådåre han också, Tyra var lite deppig över att inte hon hade någon cykel men roade sig ändå. Hon fick ju såklart låna Melkers cykel och gåcyklade lite. Här kommer några plaskiga bilder!



På kvällen var det röj och gnäll eftersom ingen sovit middag. Tvättstugan, handling, vi lyckades få in Melker i duschen, sen räkor i soffan med bara Ebba uppe. Jag blev tvingad att spela Malin Baryard-spelet som är sådär... Men Ebba blev så glad!

I morgon är det dags för nya dagis. Melker tycker det ska bli kul för han får åka tvärbana och tunnelbanan men idag sa han -Nää, vill gå på andra dagis (menade gamla dagiset)! Vi får se hur det går. Jag ska även dra ut en visdomstand vilket jag fasar för för på andra sidan blev det kontakt mellan munhålan och bihålan och det blev antibiotika i flera veckor och trassel och risken finns att det är lika på denna sida eftersom man ofta har lika på båda sidor. Det knepiga förra gången var att det var en vecka innan Tyra var beräknad och pga det gick det inte att sy ihop som man brukar för det hade spruckit upp om jag krystat... Jaja, jag får hoppas att det inte ser likadant ut på denna sida!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo