Äckelpäckel

Melkermannen är sjuk! Det började igår eftermiddag med konstigt bajs, inatt kräktes han svart och sjukvårdsrådgivningen skrämde upp oss att vi måste åka in för det kan vara behov av operation. Fick tag på en syster på Astrid Lindgren som lugnade oss och sa att vi skulle låta honom sova hemma eftersom allmäntillståndet verkade någorlunda. Idag fortsatte det med bajs och nu på kvällen kräks. Stackars Melker! Så himla eländigt och märklig magsjuka. Det kan tydligen vara förstoppning också... Får se om det bllir doktorn imorgon. Fattar inte riktigt vad en doktor ska göra för Melker kommer ju inte sitta still och låta henne/honom klämma på magen, han kommer gallskrika och föröska bända sig loss, well well!

Vi var i Nynäshamn från fredagen till lördagen vilket var mysigt eftersom jag inte varit där sedan i julas. Melker och Tyra har ju varit där sedan i onsdags så dom blev glada att träffa mig och Ebba men självklart kom mammahumöret fram som man inte visat mormor och morfar men nu i eftehand kan man ju förstå att det kanske berodde på kommande magsjuka.

Idag har Ebba haft sista gången på sin slalomskola och hon tycker det är superkul. Vi ska försöka se till att hon får åka fler gånger om snön ligger kvar. Det var även ridning och där har hon verkligen växt. Inget gråtande mer utan kämpa, kämpa och inte ge upp. Ridlägret har varit otroligt bra och Hammarby gård är nog det bästa stall man kan rida på!

Melker har börjat kolla på bokstäver upptäckte jag idag. På våra tuschpennor står det broad men han höll en upp och ner och sa - det är samma som Pippi där och där (pekade på b och d). Roligt, kanske ska ta det där dagiset med ordlapparna ändå - not!!! Måste komma ihåg att ringa och ändra vår kö-önskan i morgon!!!

Melker pratade också om färger idag och sa
-Det här är en rosa penna.
-Ja, sa jag.
-Det här är chokladpenna, sa han och höll upp en ny.
-Du menar brun.
-Nä, det är choklad.
-Ok...

Har vi ätit för mycket choklad eller?? Apropå det så har Jesper slutat med cola idag (tror dock att han fuskade till maten) och jag vill bara notera det här :-)

Nu när jag ska trycka på publicera så skulle jag bli otroligt förvånad om det faktiskt fungerade, händer inte så speciellt ofta faktiskt men jag försöker!

Ojojoj vad fel jag hade - det fungerade på nolltid! Magiskt!

Men då!! Inte söta Melker vara sjuk sådär! Varför måste dom skrämma upp i telefon innan någon ens tittat på personen ifråga??!! Är det bättre nu?
Jag är gärna hemma och VABBAR om ni behöver :-), det borde väl gå fast det inte är mitt barn?? VILL INTE jobba jö!!
Måste åka och kolla på Ebba snart och hennes ridtalanger, så roligt! Det där med slalom verkar dock farligt, inte faster tycka om.

Sköt om er!! Kramelikram

2007-03-05 - 21:37:37








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo