Det bara fortsätter...

Gårdagen började ju med att Tyra var dålig. När Ebba kom upp så hade hon hög feber. Hon la sig i soffan och på exakt samma ställe låg hon sen kvar (ligger kvar nu med) och hade feber och kräktes om vartannat. Tyra också dålig än. Jag och Jesper mår halvilla hela tiden. Melker klagar inte över nåt så han kanske är bra nu. Detta är fööör segt för nu måste vi ju antagligen vara hemma i morgon med...

Jag var i alla fall en sväng ner till Sickla igår med de små. Båda somnade inne på den stora tygaffären och jag blev lyrisk och tänkte att jag kunde kolla på en massa tyg men det var så där, tyckte jag. Gick in på Ica och handlade mat och sen tog vi oss hem.

På kvällen var det melodifestivalfinal och The Ark vann. Har lite dåligt samvete att vi intev ar och tittade på genreper i år som vi varit de senaste åren. Men å andra sidan hade vi inte kunnat gå eftersom Ebba ändå var sjuk.

I morse när jag ick ut i köket stod det 10.10 på klockan och jag tänkte att jäklar vilken sovmorgon vi fick idag då. Nu långt senare inser jag att klockan i köket gick helt fel och vi var uppe redan vi 7. Plötsligt var jag inte lika pigg mer :-)

Vad ska vi göra idag då?? Ett gäng sjuklingar. Tar nog med barnen till jobbet en sväng!'

Om en vecka ska vi kika in i nya lägenheten!!! Jiiihaaa!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo