Kalas, kalabalik, kulbana mm

Idag har det varit kalas hos Jennie, Jespers syster som fyllt 30 för ett tag sen. Väldigt goda tårtor var det... Efter kalaset som var ovanligt lugnt med tanke på hur våra barn har härjat där förut, så åkte Ebba och Jesper till stallet och vi andra gjorde sällskap med farmor och farfar på bussen till Gullmarsplan.

Vi handlade lite och köpte varsin glass. jag inser att vi INTE kommer/borde köpa glass varje dag på sommaren för 3 tre sketna tophat gick på 39kr. 39x30=1170kr!!! Och då snackar vi Top Hat och till tre personer. Säg 5 personer. 65x30=1950kr!!! Säg fem personer och en Daimstrut för 18kr (kostar de det??) varje dag, det blir 2700kr... WOW!!!!!!!

Sen var det hem och laga mat. Ebba kom hem från stallet och var lyrisk. Allt hade varit superkul, Alchek är världens bästa häst och galoppera var nemas problemas - bara roligt! Så himla härligt att höra!!!

Efter maten var det kulbana beställt och vi byggde såklart ihop en. Melker körde kulor för fulla muggar och ljudnivån var hög. Kulor som skramlar mot hård plast och sen ramlar ner i en metallburk om och om igen. Då säger Melker -Vilken härlig musik mamma!! Hur som helst -  jag rekommenderar alla föräldrar att köpa en kulbana. Det roar barn i alla åldrar hur länge som helst. Vi har haft den här sen Ebba var liten. I samma låda ligger den som min mamma köpte när jag var liten. De bitarna är av annan storlek så det funkar inte att kombinera men jag kan inte slänga den helt enkelt.

image7

Kalabaliken uppstod sen när jag städade barnrummet och slängde ner tågbanebitarna i rätt låda. Melker insåg att jag var elakaste  mamman på jorden som tog bort tågbanan och blev så där tokhysteriskt arg. Slog mig och skrek åt mig. Att tågbanan låg i bitar hade ingen betydelse, den skulle vara kvar tills i morgon. Till slut lugnade han ner sig och gick och la sig utmattad och somnade fort!

Nu är det städa och jobba kvar denna helg. Har lektioner att förbereda. Snart är sommarlovet här så det gäller att planera noggrant varje lektion nu!

Hej Petra
Sitter och tittar på din blogg.
Hur hinner du med? En snygg dagboksblogg.
Lillemor undrade just vad en blogg är och det är ju en bra fråga. Är det en öppen dagbok som din eller är det politisk dagbok (calle b). Jag tror att många människor blir förskräckta av att man lämnar ut sig själv på nätet. Samtidigt är en bloggare av normaltyp oerhört anonym i en värld av miljoner bloggar. Det är väl antagligen de närmaste vännerna, kompisarna, folk med samma intressen som kommer i kontakt med bloggen.
Hur som helst tycker jag ditt skuggfoto och båtarna i plastpåsar var bra. För att inte tala om alla kyllingar. Å dom där stora kyllingarna förstås.
Hej DIF.

2007-04-17 - 07:56:46

Själv har jag hittat mängder av inredningsbloggar och liknande, undrar om Emma hittat dem än... Finns fööööör mycket att titta på!

Tack för kommentar!

2007-04-19 - 22:41:14

Hej!

Har letat överallt efter en sån där kulbana till min son och undrar vart du har köpt den?

Mvh Sophie

2008-02-17 - 08:58:07








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo