Kladdiga ögon...

I morse när jag lämnade Melker och Tyra och bara skulle böja mig ner och krama om Melker såg jag att han var ju grön runt hel ögonen i stort sett. PINSAMT! Men jag hade ärligt talat inte sett det hemma. Jaja, lämna och inte låtsas om något. Men efter vilan hade han vaknat och inte fått upp ena ögat och då ringde dagis.

När jag kom ut från jobbet sprang jag på en arbetskamrat som är sjukskriven. Hon har för andra gången drabbats av bröstcancer. Det var så himla skönt att se henne komma knallande på gatan och se så pigg ut. Vi tänker på henne hela tiden och saknar och undrar varför just hon ska drabbas igen... Det känns så orättvist alltihop. När jag gick på föräldraledighet kom hon tillbaks från sin förra omgång och tog över min klass. När jag nu kom tillbaka så blev hon sjuk igen.

Jag hämtade Ebba först och sen Melker och Tyra. Melker hade torkats av och var fullständigt normal - ville inte gå hem, ville cykla meeeera - men efter ett tag kom vi hem och fikade en sväng. Sen har jag varit duktig och rensat bort vinterkläder och skor, dammsugit, diskat o hea racet.

Ebba och Jesper var på orientering och Ebba sprang flera banor själv! Heja heja!

Blir väl hemma i morrn trots att ungarna verkar friska! Gonatt!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo