Kommer ej på någon rubrik

Alla lektioner är väldigt roliga just nu och barnen är überflitiga och vill inte sluta. Tänk att sagor kan vara så fascinerande och deras bilder blir så fina. I övrigt så går vi en person kort hela tiden för den överarbetande fritidspersonalen försöker ta ut sin övertid och semester vilket de verkligen förtjänar! Men nu har vi faktiskt haft vikarie och vi har planerat duktigt så allt flyter så bra ändå.

Den andra läraren i aretslaget flyttar hem till Göteborg till sommaren vilket känns tråkigt eftersom det är kul att jobba ihop. Hon som kommer i stället är superbra men vi är båda svensklärare så vi får väl se vad jag har för ämne i höst??

Efter jobbet hämtade jag Ebba, snabbhandla, småspringa till dagis, hämta två yrväder, hem, laga mat, diska, titta på Tyras show (tänk om man kunde lägga upp den filmen här...) på vardagsrumsgolvet, natta, jobba, och nu snart gå och sova.

Tyras show var sanslöst galen. Hon sprang från ytterdörren till datorerna på 1000 olika sätt, hoppsasteg, armarna i kors, kröp osv. Fram och tillbaka och inte tio gånger utan säkert femtio. Vi andra satt och tjöt av skratt i soffan och det gjorde ju saken ännu bättre.

Nä nu sovadags!

Hon är väl bra charmig, det där yrvädret Tyra!
Hon kommer väl bli super lycklig med all yta att showa på sen!!!!

2007-03-22 - 09:30:31








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo