Kulturell fredag...

Ebba fick skolka från sin skola (som väldigt sällan åker iväg på saker med eleverna) och följa med till mitt jobb. Vi skulle på Astrid Lindgren-konsert på konserthuset. Jag tyckte konserten var bra men mina kollegor som varit där förr tyckte att den var sämre i år än andra år. (Det är alltså en konsert som förskoleklasserna får gå på.) Jaja, det var mysigt att höra alla sångerna och hon som var berättare var väldigt duktig! Rekommenderas, för den går ju att se som privatperson också!

När vi kom tillbaks till skolan var det lunch och sen skulle vi få vara publik på skolans talangjakt. Första numret dundrade igång och jag hade väldigt svårt för att inte skratta så att jag grät. En tjej som spelade ukulele och två killar som sjöng vrålhögt i varsin mick och i varsin tonart. (vilken sång det var?? I natt jag drömde!) Men man kan ju inte skratta!

Sen visade det sig att min efterlängtade lamineringsplast hade kommit och jag kunde få göra klart mina bokstavshjul. Ebba var snäll och skrev rent en saga på datorn åt mig, himla bra med lite större barn ibland. På vägen hem var vi in på bibblan och lyckades hitta ett par olästa hästböcker. Jag ordnade lärarkort (dom får man inte böter på, så jäkla fiffigt, fy på mej!!!) och kunde låna min favoritbok som jag beställt "Riddaren och den gamla häxan". Det är så otroligt häftiga bilder i den! Kolla här (nej Jesper det är inte ett porträtt av mig, hahahaha!)

image1

Sagan går ut på att kungens riddare räddar räddar kungen ur en knipa genom att gifta sig med häxan. Kungen kan inte svaret på vad som är viktigast för en kvinna. Hur sagan slutar och vad som faktiskt är viktigast för en kvinna (enligt sagan...) får ni försöka lista ut!!

Fredag kväll var hysterisk som vanligt. Vi åt tacos i omgångar, en hjälpte gnälliga barn och den andra åt osv. Sen var det Let´s dance men dansgolvet var tydligen hemma hos oss framför teven...

Sen när alla kottar sov skulle vi se på Borat och nja... Eller var jag för trött???








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo