Seg magsjuka eller vad det nu kan vara...

I en vecka har vi nu ägnat oss åt kräk, bajs, svullna händer, svullna fötter, nässelutslag, ont i halsen, blåsor i munnen med mera. Just nr vi trodde det var över, lämnade småbarnen på dagis igår där de hade lekt och haft kul utan problem, så slår det till igen. Tyra har varit uppe sen 5 och bajsat i omgångar, nu tre timmar senare sover hon skönt i soffan. Ebba vaknade med panik i rösten och höll på att kräkas och kunde knappt prata pga ont i halsen. Det enda som saknas nu är snor och hosta, peppar peppar!!

Jag var i alla fall på kurs i onsdags "Att jobba med hörselskadade barn". När de slängde på programmet på overheaden suckade jag och arbetskompis Cathrin djupt, verkade otroligt trist MEN!!! så fel vi hade. Intressant och lärorikt. Både medicinskt om hur örat fungerar med och utan olika hörselskador. Skrämmande att få höra hur dåligt man hör som hörselskadad, vi fick sen en video som gjorts med datorernas hjälp där man plockat bort alla ljud som de flesta hörselskadade inte hör. Sen var det praktiska tips hur man kan göra klassrummet bättre, hörslingor, arbetsmaterial osv. Ser framemot dag två i slutet på mars. Anordnare var Specialpedagogiska Institutet, ska hålla koll på deras kurser i framtiden för de håller hög kvalitet!

Igår var jag på jobbet och det var väldigt trevligt att vara tillbaka. Har massor att göra inför nästa vecka då det är Astrid Lindgren som gäller. Har inte riktigt bestämt vad jag vill göra än men har många idéer. Får se vad det blir! Nu i helgen ska jag klippa till mina bokstavshjul så att det bara är att laminera på måndag. Jag ska också göra i ordning min ordglufsare. Men å andra sidan vet man ju inte om man kan jobba eftersom denna sjuka aldrig verkar gå över.

Nu har den som verkar piggast idag, Melker, beordrat mer macka så det är väl bäst att jag ilar och gör det!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo