Trött idag

Jobbet var kul idag med men efter sista lektionen kom jag på mig själv att sitta och prata högt för mig själv om att jag nu inte hade ork till nåt mer än att gå hem. Som vanligt dök det upp några saker att göra och jag blev inte så tidig hem som jag trodde.

Vi hade fått filmen "Bilar" gratis hem i brevlådan för att jag svarade på en enkät på nätet om barns tv-tittande. Det var inte dumt och nu sitter Melker och tittar, får se om det är nåt han gillar.

Ebba hade en matteläxa som gick ut på att skriva så många tal som möjligt som blev 15. Hennes kinkiga föräldrar tyckte att läxan var korkad eftersom det finns oändligt många tal som blir 15, tex 1000000-999985 och sen bara fortsätta till 15-0 och då var det bara ett räknesätt... Snabbt skrev Jesper ett litet program som spottade ut tal som blev 15 och  vi skrev ut 11 A4-sidor med totalt 4000 tal på. Undrar om hennes lärare blir galen nu??? Vi kunde inte låta bli!! Vad var syftet med läxan?? Att knäcka eleverna? När man var klar med 15 så skulle man gå vidare till 16. Låter verkligen som en hyperrolig läxa. Not!

Orienteringen börjar idag i det iskalla vädret. Ebba och Jesper är där nu och fryser.

Kom på idag att jag ska på ett 30, ett 40 och ett 50-årskalas inom kort. Märkligt!

Detta inlägg blev allt annat än sammanhängande... Hejdå!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo