vab

Melker fortsätter vara krasslig i magen så jag stannade hemma idag med så att jag kan komma iväg på min kurs imorgon. Eftersom jag ändå var hemma så kunde jag i alla fall se Ebbas klass uppspel på Kulturskolan i Bagarmossen och det var kul för det var över förväntan bra. Dans, sång och lite akrobatik.

Tyra var lite förvånad över att bli lämnad själv på dagis men nu orkade vi inte ha henne hemma med Melker en dag till, hon är allt annat än lugn. Känns som om vi bställde en unge med extra allt - extra busig, extra aktiv, extra glad, extra humör, extra söt, extra vild, extra smärttålig (lär sig INTE genom att slå sig!!!), ja, hon är extra go hela hon men inte kul att hänga hemma i flera dagar med hennes behov att röra sig 100% av tiden.

Efter kulturskolan ville Melker som vanligt åka tunnelbana. Jag klev av i Hammarbyhöjden och tänkte gå hem när Melker protesterade högljutt, vi skulle åka till pappa. Jag undrade vad vi skulle göra där.  Jobba! var svaret. Jag frågade om vi inte skulle käka lunch och efter ett tag sa Melker att vi skulle "säka". Och det gjorde vi, pastasallad på Östermalms pizzeria & café, gott!!

Ebba gick hem själv, kors i taket. Sen när det var dags att hämta Tyra så lyckades jag övertala Ebba att stanna hemma med Melker. Det var ok om Melker var hemma men inte att vara själv... Hon är lite knasig!!

Kvällen var det vanliga racet med mat, disk, dammsuga, spela spel, natta osv. Ebba bokslukaren fick tvingas i säng efter att ha läst ut den ena boken hon fick idag på sin namnsdag plus nästan en till bok. Men jag klagar inte - en bokslukare ska man vara glad över!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo