Vår!

Idag har det varit vår ute! I övrigt har inget stort hänt. Våra arbetslagsplaneringar är hur trevliga som helst och om inte plikten kallade vid 11.30 så skulle vi väl sitta där än, fika, snacka och bubbla över av roliga idéer som vi inte hinner genomföra OCH självklart en hel massa bullshit och ventilering...

I morgon börjar operation viktminskning, en livsnödvändig åtgärd... Ingen mer marabou-frossa, jävla Ica som säljer 2 x 200 gram för 20 kr. FÖR billigt för att avstå. Inte heller några chips och annat crap som slukas glatt mest hela tiden ska stoppas i magen mer. Sen är planen att jag ska lämna kottarna så tidigt att jag kan gå till jobbet (och sen hem). Ehhh?? hur ska detta gå till?? Ska ju dessutom äta frukost!

Min skola gick plus med en massa pengar helt oväntat och därför får all personal 2000 kr att lägga på friskvård. Nu är frågan vad jag ska göra...

Funderar på om jag ska vara modig och skicka in ett material som jag tillverkat till ett förlag. Mina kollegor säger det jämt och ständigt så man kanske ska ändå?? Pinsamt om dom sågar en totalt!

Jajajaja! Fick plötsligt stora planer på en ny hemsida men Jesper är nog inte jättepigg på att bygga den åt mig, hmmm!!

Natti natti

Men hallå, vad är det jag hör?? Du är väl ingen fegfis??? Skicka in materialet. Du ångrar dej resten av livet annars :-)
Blir fett nyfiken på vad det är för nåt. (Var tvungen att skriva så barnsligt, nånting sa det åt mej)

Jag tycker du ska gå på Yoga. Skölja näsan i saltvatten och andas och krumelura med kroppen, härligt!!

Jag har förresten en datanörd hemma som håller på med såntdär du vet, bygga sidor och grejjer. Han har säkert inget vettigt för sej så om vi kan få sjötomten kan du få din hemsida. Bytt är bytt!!!

Ha det så gott! Kramen!

2007-03-14 - 20:26:36

Annars kan ni få en helt underbar loftsäng istället för sjötomten. Ni kommer behöva sängen nu när ni får ett rum för lite.
Och med loftsängen kan jag garantera att det blir i alla fall inga fler barn...

Problemet med dessa hemsidesidéer som dyker upp titt som tätt är (precis som med alla andra projekt) att det är kul ett tag och sen glöms dom bort och kvar är endast ett halvfärdigt projekt. Jag har sett det förr om man säger så...

2007-03-15 - 11:36:48

Men hur kommer det sej att ni har tre stycken korvar då????? Den verkar ju ganska produktiv....
Jag tror sjötomten skulle passa bättre ändå men tack för erbjudandet.

Halvfärdiga projekt är också projekt. Det är säkert kul så länge det varar, don´t mess with the kreativitet!!! :-)

2007-03-15 - 19:37:55

Köksbordet funkar alltid...

2007-03-16 - 09:22:50

Hallå???

2007-03-16 - 21:26:53

Hallå???

2007-03-16 - 21:27:09








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo