Ja må vi leva!

Melkersson och jag har fyllt 3 respektive 34 år idag! Dagen började hysteriskt i vanlig ordning. 6.05 gallskrek Tyra från soffan där hon somnat efter nattens gallskriksattack. (Ja hon är fortfarande till salu men nu har jag läst om nattskräck och inser att det nog är det som härjar i den lilla damens hjärna. Inte för att det blir roligare för att man vet men det är ju tydligen vanligt!). Då skulle jag ju snabbt slänga ihop två tårtor och fick göra det med en måttligt road Tyra. Plötsligt vänder det och vi bakade på. Då vaknar Melker, alldeles för tidigt och fick komma upp och baka tårta han också. Det blev alltså ingen sång vid sängen utan tårtbak och kalas i soffan på morgonen.

image61


Jag fick en fin teburk och Söderblandning, äkta Söderblandning från Stockhollm Tea Center, av Jesper men hann knappast njuta av någon kopp te. På jobbet blev jag uppvaktad med blommor och presentkort på pocketshop. Vi var fyra personer av sju närvarande vid början av dagen. På eftermiddagen var det bara två kvar - vilket manfall! En vab, en sjuk, en halvtidssjukskriven, en semester, en vars dotter skulle opereras! Wow! Men vi fick en toppenvikarie, Anna. Men dagen gick bra ändå och tårtan försvann!

Hemma var det fullt ös när jag kom hem. Ebba har kommit hem från mormor och de hade hämtat småbarnen på dagis. Hela syskonskaran var glada att få se varandra tror jag. Melker fick en liten bilbana av Ebba och den kördes igång när jag kom hem med batterierna. Ett jäkla liv blev det. Mormor blev avlöst och fick åka hem för att packa väskan till Grekland.

Tyra flippade innan hon somnat idag och det blev hoolabaloo här hemma. Rätt vad det var somnade hon i soffan. Lilla skrutten. Då började Melker gråta efter sin nalle som var kvar på dagis. Bästa storasyster letade upp en hund som dög över natten. Melkers nalle (som Tyra fick i julklapp) är väldigt söt, lika söt som sin husse faktiskt. Titta här får ni se!

image62 image63

Om man ska vara sentimental och tänka tillbaka tre år i tiden så var den natten/förmiddagen när Melker kom ingen hit. Melker var en bra present att få men inte förlossningen. Jäklar anåda...

Grattis i efterskott Melker o Petra!!!
Jag skulle ha ringt men, hade tänkt en lugn dag som slutade med att jag hade 9 ungar hemma. Calle + Felica, Alex+ emelie, Simon , Moa o max och Morris o Wilma...Thomas blev försenad kom efter kl 7..
Hade glömt bort att Thomas skulle ta Wilma o Morris , emma ringde o påminde!. moa hade gymnastik som vi struntade i ... Pizza o grillen till 10 personer blev det och jag iväg på akvarellen .Alex o emeli fick passa ungarna till Thomas kom. Ja så kan det bli när man räknat med en lugn ef. Hade dessutom tagit några timmar ledig för att kunna njuta av lugnet :-(

2007-05-09 - 09:58:47

Jättegrattis till er båda i efterskott!!!

Vad önskar sej 3-åringen i present??
Inte nåt som har med tåg att göra väl :-) ???

Kram!

2007-05-09 - 21:14:08








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo