29 besökare

Vem hittar till min blogg? Jag är så nyfiken. Jag tycker ju 29 besökare är mycket vilket somliga bloggare skulle garva läppen av sig åt. Men det är ju konstigt att man bara hamnar på min blogg. Fast å andra sidan så bara hamnar jag på andras bloggar allt för ofta, när man borde göra vettigare saker. Planera julklappar eller så, sova kanske??

Jag har jobbat idag! Jesper fick vara hemma med Melkermannen. Tyra hade varit upp och ner på dagis på förmiddagen men eftermiddagen hade varit bra. Hon är en omtyckt liten tjej på dagis och flera föräldrar har nämnt henne på utvecklingssamtal i positiv bemärkelse. TREVLIGT! Här hemma kan hon verkligen ta knäcken på oss ibland men hon är väldigt charmig och pratar så man kan gråta av skratt.

På jobbet var det som vanligt väldigt trevligt men jag var så trött!!!! Melker höll på att hojta sjuttioelvatusen gånger i natt, varje gång han hostade började han skrika ajajaj hysteriskt. In och trösta, tillbaks till sängen, somna om, in till Melker osv osv. Det hade bestämts att det ska bli Lucia på min skola (YES!!!) men självklart krockar det med dagis. Synd för jag vill så gärna se våra duktiga barn! Melker vill INTE gå på dagis på luciadagen, det har han sagt i flera veckor redan. Alltså vi har ju alltid luciafirande på skolan men vi ska ha eget i åk 1 också.

En sak jag funderar över just nu är särskrivningar som alla tjafsar om. Kom till mitt klassrum så kan ni få se några mästare i antisärskrivning, det kan vara 10 sidor ihopskrivning utan ett enda mellanrum eller punkt. Det är så coolt att läsa dessa texter, måste baske mig scanna av och lägga ut här så kan ni få gissa vad det står.

nä hörrni nu är klockan 00.00 och jag skulle sova tidigt så det är väl dags att avsluta och surfa in på ikea som var mitt mål när jag satte mig här, behöver mer saker till hemmet - dricksglas tex. Nattinatti!

Jagtillexempeltittarinpådinsidaiblanddenärrättroligfaktisktmenomjagärtröttsåblirjagbaratröttarevilkenenergiduharförstpåjobbetochsenhemmajagärnoggammalhejhoppvisesimorgonsovgottkramcathrin

2007-11-21 - 19:06:09








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo