Jag har hittat en ny!!

Parklek alltså. Vi tog en promenad idag och målet var det fantastiska centrumet i Fruängen. Men vägen dit var fantastisk på riktigt. Solen sken och luften var frisk, trevligt efter en veckas innesittande. Vi stannade vid dammen, kastade snöbollar på isen och såg hur långt dom for iväg. Vi träffade ett par grannar från våningen ovanför, väldigt trevliga grannar! Babblade en stund, deras barnbarn var i Ebbas ålder.

Till slut gav barnen med sig och vi kunde gå vidare. Vi tog "fel" väg och hamnade plötsligt i en stor fin lepark som visade sig vara en fungerande parklek, alltså en parklek med personal, korvgrillning och månbilar och hela klabbet. Vippan heter den, bra klätterställning, nya grejer osv bara djur som saknades!!

Vi lajjade en stund, barnen var inte riktigt klädda för geggapark... Vi tog oss vidare igen och handlade varsin korv i bröd i sunkiga korvmojjen vid t-banan, tror inte jag kommer göra det igen! Sen till bibblan och vimsa runt en stund, Ebba hittade två delfinbcöker av Lucy Daniels (vad skulle djurälskande bokslukare göra utan henne???) och kottarna lånade Nicke Nyfiken - en ny favorit på tv.

Vidare till Konsum, det är ju lördag = GODIS!! Sen hem. Iväg till farmor och farfar och sen en kaotisk middag. Till slut somnade Tyra vid matbordet i kusinens bebisstol. Vi åkte hem efter fikat, Melker och Tyra somnade i bilen men sov vidare efter lite stök och bök när vi kom hem. Men sen börjar HOSTAN. Jag hatar hosta!! Tyra fick sin dos av dundermedicin - coccilana (stavas?) och slutade till slut hosta. Nu har lugnet lagt sig - pust! Ebba försjönk i sina böcker och läste ut de två hon lånade. Så nu är hon utan böcker igen...

Nu sova tror jag!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo