Kiss och bajs...

Trevlig rubrik?? Not! Men en typisk barnfamiljsrubrik kanske. Hur som helst skrev jag ju häromdagen att Tyra kommer ikapp Melker, eller tom går om vad det gäller vissa saker och idag hände det!! Tyramyra kissade på pottan på dagis, en riktig wow-upplevelse. Nu måste vi köpa trosor storlek små! Melkermannen sa kallt att han aldrig skulle kissa på pottan, han skulle kissa på toaletten istället.

Sen kom i alla fall kvällen, mormor var här och hade hämtat barnen, lagat mat, very nice. Hon åkte hem, vi lajjade omkring här och plötsligt har Tyra tydligen klätt av sig både kläder och blöja. Mamma, jag bajsar, hör man hennes ljuva stämma och ja!! mitt uppe på en av våra fotpallar så satt hon... In med Tyra i badet, Melker efter och ville också bada så han klär av sig. Jag går och tar bort bajset och då ropar Melker -jag kissar på golvet mamma!!! Suck! Nu var det ialla fall precis vid badkaret så jag kunde hälla på vatten och skölja bort det bara.

Rena och fina barn men ett hysteriskt grusigt golv, fram med dammsugaren, Melker ropar -kommer inte glassbilen snart?? Ja jäklar vi skulle ju ut till glassbilen. Klockan var 18.55 så kasta på barnen kläder och ut och vänta förväntansfullt. 19.35 stod vi stelfrusna ute och hörde den härliga melodin. Jäkla glassbil och vara så sen!!! Och sen undrar man om man verkligen får spela denna melodi vrålhögt precis utanför fönstret på bostadshus så sent, tänk alla föräldrar med normala barn som nattar just då, alltså såna som inte står ute och förfryser sina barn...

Hem och mumsa glass! Sen efter lite om och men gick barnen med på att sova också, flera sagor och sånger tog det!! Nu ska jag göra nytta, kanske leta lite äppelfakta till vår äppelutställning på lördag när vi har öppet hus! Det kommer att vara så fint hos oss i åk 1 - jag blir lika glad varje dag när jag kommer till jobbet, alltid något nytt roligt eller fint uppsatt (och ibland fula men roliga saker...). plingeling!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo