Sjuk liten Tyra

Idag var jag ledig från jobbet pga att jag jobbade på lördagen, hade planerat in Tyras samtal på dagis vid 8 så att jag sen kunde ägna dagen åt att hitta saker till tre paketkalendrar för snart förväntas de hänga där ovanför sängarna... Istället fick jag ägna mig åt en ganska eländig liten Tyra. På natten började hon hosta så där riktigt otäckt kruppigt och flåsade rätt ordentligt när hon andades. Efter att ha suttit upp en lång stund hos mig i soffan kunde vi dock gå och lägga oss. Hög feber och hosta på morgonen så det var bara att stanna hemma. Eller jag skulle ju ändå vara hemma... Vid lunchdags tog vi oss i alla fall ut och åt lunch med Jesper, Tyra ville inte ha, inte ens glass eller godis bra lite dricka.

Vi hämtade Ebba vid 16-tiden. Ebba tog hem en kompis (jiiiihaaa säger jag, äntligen!!!). Det bir en väldig skillnad på tempot här hemma när Tyra bara slumrar på soffan. Melker leker och leker, bygger tågbana över hela rummet och bor i sin koja under sängen med balkonger och annat, han badade en lång stund och inget stänkade och skrikande när inte Tyramyra var med.

Ebba har börjat tjafsa om sovtider igen vilket är trist eftersom hon bara måste i säng vid 21. Hon är död på morgonen!! Jaja, det gick ganska bra ändå idag. Vi sitter växelvis med Tyra i soffan som sover sittandes, fortfarande hög feber och inte får vi i henne något. Hon kräktes en gång men det verkade hon tycka var bra, kanske inte blev lika mycket slem kvar i halsen då.

Melkermannen skulle plötsligt ha kalsonger idag och var grymt stolt när han fick på sig det. Sprang omkring och var en smula bekymrad över att snoppen bara åkte omkring :-) Sen in på toa, nej det kom inget kiss. In på toa en gång till och vips var det kiss på badrumsmattan. Jag börjar torka och det var precis då Tyra kräktes. Ännu en sådan dag, hihihi! Men jäklar vad skönt det är att ha tvättmaskin!!!!!!!

Well well cykelställ, nu ska jag väl egentligen duscha, plocka undan och ihop och hit o dit men jag tror att jag struntar i det!!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo