Ditten o datten

Det är helg med allt vad det innebär. Ebba var på halloweenfest igår. I morse var det innebandy och mitt på dagen var Ebba och Jesper på hockey. I morgon är det ridning och Jesper har innebandymatch men det krockar med ridningen. Så här ser helgerna ut och det är lite synd eftersom det blir så upphackat. Samtidigt är det ju kul med aktiviteter. Jag och småkottarna åkte till Farsta för att byta/få ordning på våra lampor vi köpt där. Och det ordnade sig faktiskt trots att det var 1,5 månader sen vi köpte dem. Dom var justa och reklamerade den ena och fixade till den andra. Affären var full av otroligt fina advetsstjärnor och LJUSSLINGOR!!!!! VILL HAAAAAAAAAA!!!!

På jobbet är det väldigt kul som vanligt. Vi har lagt tema/verkstadstid på fredagar och man undrar varför?? Ska vi komma hem helt döda när det är helg eller vad var vår plan. Färg, kladd och klet över allt, hög ljudnivå men som tur är - väldigt kul! Nästa vecka kommer det ett stort gäng danskar till skolan på studiebesök. Sex av dem ska vara med oss under tematiden och det blir ju kul. Dessutom ska vi ha nalledisco efter kladdet för att avsluta nalleveckan som pågår nästa vecka.

Är lika glad över lägenheten än trots att vi ej blir klara. Det är så coolt med denna park utanför knuten. Idag gick vi ut på uteplatsen som visar sig vara prefekt som innebandyplan... Nu ska jag försöka jobba en stund. Nallar var det!!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo