Gå och lägga sig!!!!!!

Vad har hänt här hemma???? Det är fredag, klockan är 21.19 och alla barnen har självmant gått och lagt sig?!?!?! Melker började vid 19 att säga att han ville sova. Höll sig vaken till kanske 19.45, då somnade även Tyra som även hon bad att få gå och sova. 21.02 säger Ebba att hon vill gå och sova och det händer inte ofta. Otroligt konstigt!!!

 En väldigt intensiv vecka är slut. Fredagarna på jobbet är otroligt roliga men MASSOR av jobb. Vi har temaverkstäder då och jag och en till i arbetslaget har gjort äpplen av papier mache och det är så mycket klet och kladd hela tiden men äpplena blev så fina! Och de andra verkstäderna med lera, experiment, torghandel, vindsnurror osv är så häftiga!

Igår var jag ute och käka med några andra lärare på skolan. Det var så mysigt att komma iväg. Det märkliga var att jag under dagen ringt till gamla dagis för att fråga en sak. Sen sitter hon som svarade i telefonen vid bordet bredvid oss på restaurangen. Märkligt hur det blir ibland, jag har ju liksom inte ringt till gamla dagis sen i juni någon gång...

Nä ska väl faktiskt ta tag i någoon gardin eller flyttkartong nu!!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo