Nu har jag uppenbarligen varit tråkig

Tittade på hur många som besökt min blogg igår och det var inte många, måste bero på att jag aldrig hinner skriva nåt vettigt. Eller när har jag någonsin gjort det? Men om man började räkna mängden ord de senaste veckorna så är det ju inte många... Jaja! Tisdagar är en märklig dag, lite lektioner och få barn på lektionerna eftersom ett stort gäng åker på simskola. Trots det blir tisdagar rörigare än någon annan dag i veckan. Och det är inte bara jag som tycker, haha!

Ebba står i badrummet och upprepar frågan -Vem ska va tomte i år??? Och hur sjutton ska jag veta det redan nu? Men det är ju inte så redan slår det mig, jäklar anåda, imorgon är det två månader kvar. Den 1:a december förväntas det hänga tre paketkalendrar här hemma och än så länge finns det nada paket!?!?!

Nu kommer Ebba ut från sitt rum iklädd en finklänning? Klockan är 21.10 och jag trodde hon tog på sig pyjamas efter duschen? In och byt unge!

Åter till jobbet. En rörig men rolig dag. Nalleveckan är i full gång och barnen har långa och korta historier att berätta om sina nallar. Ser ganska trevligt ut med 55 nallar i min soffa i klassrummet. De har skrivit och berättat muntligt om sin nalle. Dom skriver sagor i grupp där deras nallar är huvudpersoner. Den lektionen var jag tvungen att hänga upp teckningar ute i korridoren för att vila öronen en stund! Wow! Intressant att se hur bra eller dåligt en del barn samarbetar.

Nu får jag dåligt samvete över att jag hänger vid datorn och måste fixa lite tvätt och annat i stället! hej så länge!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo