Helgen

Lite sent att skriva om helgen men men...
Lördagen spenderade Ebba och Jesper på inspelningen av Deal or  Nodeal. Hur det gick är hemligt och inte ens jag har fått veta! Under tiden roade vi andra oss med att åka den hypermoderna spårvagn som lånats in från Spanien till Djurgårdslinjen. Efter en halvtimmes väntan dök först Melkers favoritfröken Malin upp och sen även spårvagnen. Den var ju spacead och cool på alla sätt men roligast är ju ändå entusiasterna som jobbar på Djurgårdslinjen. Dom verkligen njöt av att alla frågade 1000 frågor om hur den transporterats hit och var den skulle sen osv osv. Så nu vet jag att den åkt båt från fabriken i Frankrike till Göteborg. Sen har en lastbil med 41 m släp fraktat den till Stockholm. I lördags natt fraktades den vidare till Lidingöbanan där den kommer åka en månad framåt. Melker var i alla fall väldigt nöjd och vi åkte två hela varv, ca en timme. Sen tuppade båda barnen av och jag glodde i affärer mitt i stan och det var hur mycket folk som helst.

image213

På söndagen var det ridning. Ebba hade Bronik och de fick rida ut i skogen. Tyra och jag klappade alla fem fölen. Myspluttar. Här är några bilder från Hammarbygård. Den första bilde är på Ariel med fölet Ivan. Han står i box för att tillfriskna från en skada. I vanliga fall går alla hästarna ute året om, dygent runt.



Tyra vill så gärna rida och hoppas in i det sista varje gång vi är i stallet att hon ska få göra det. Nu är jag stor, upprepar hon om och om igen. Lillfisen, vi måste fixa det någon dag! Ebba var ju tre när hon började...








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo