Fredag kväll = jobba

Fredag kvällar är min bästa jobbkväll helt klart. Sitter ocft här och fnular på saker och kommer fram till nåt till skillnad mot andra kvällar. Jag har planerat vad jag ska göra på resten av bokstäverna som jag har kvar!! Yes!!

Melker och Tyra har haft kalas på dagis för dagis fyller 1 år idag. Dom hade med sig varsitt paket, en sån där vindsnurregrej som man hänger ute och en fjäril som man kunde vrida upp så åkte den omkring (eftersom dom har fjärilstema...) dagen hade varit lyckad och jag hann få en stor skopa beröm av en fröken. Melker har vuxit till sig och är en jätteframåt kille som bidrar med mycket bra i gruppen... Tack det var trevligt att höra! Igår fick jag höra att det var så kul att dom alltid är så glada och ja det är dom ju faktiskt nästan jämt med några undantag hehe!

Fröken bus såg väldigt fullisjutton ut på vägen hem i sin kepa. Det roliga är att den matchar ju klänningen som hon fått av mormor så otroligt bra. På bilden ser man bara skymten av klänningen. Den är så fin och äntligen tar ungen på sig den. bilden på Melker är tagen på begäran av honom själv. Äntligen kunde jag gnugga honom i hårbotten - håret var stelt av sand och svett. Nu öste jag i schampoo som bubblor och sen passade jag på. Nu luktar han ju nästan gott i håret! Ebbson är ju aldrig med på bild längre!

image368

image369

Men kära nån vad trött jag blev nu! Poff sa det! jag måste gå och sova nu!!!

Jag vill ha Tyras keps!!

Hon är så jäkla söt i den!!

2008-04-05 - 16:31:18








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo