Trevligt värre

Denna dag blev sååå trevlig. Lektionerna var bra, ena gruppen jag hade skrev på sin Nelly Rapp-saga. Vi behövde ta reda på namnet på någon gammal rektor. Vi gick då helt enkelt in till våra rektorer och frågade men ingen kom ihåg namnet på någon sådan. Istället kom vår ena rektor in till oss på lektionen och berättade om de spöklika upplevelser hon haft när dom byggde om vår skola - roligt när dom spontant hälsar på! Berättelserna är nu klara och jag ska renskriva dem och maila Martin Widmark och hoppas på en hälsning tillbaka till barnen!

Efter lunch var det en intensiv göraklartlektion med säkert 30 barn som hade något att göra. Härligt när många jobb blir avslutade! Efter det var det planering och jag planterade ärtor i äggkartonger (bokstaven ä i morgon), handlade äpplen att lägga i ett påskÄgg.
Sen var det konferensdags men denna dag fick vi fortbildning i bildhantering på våra bärbara macar. Så otroligt kul och enkelt, måste låna hem måste måste måste! Skulle ha suttit kvar där än om jag hade kunnat. Nu ska vi boka den bärbara datasalen till åk 1 så vi kan sätta fart med datorer i undervisningen! Joligt joligt!

När jag kom hem tog jag in posten och hittade kuverten med skattebesked och vi får en massa pengar tillbaka - jiiihaaaa!!!! Sen hade min kära mor lagat otroligt god mat med väldigt god grekisk sallad till - massor av fetaost och avocado - gott. Melker och Tyra var superhappy, Tyra och jag snackade med Vilma lite, Tyra borstade Vilma som verkar vara rätt tålig.

Teven står på här bredvid och hela tiden visas reklam för en massa nya program som börjar i helgen. Måste se Magnus Ugglas jakt på nya bandet, Mikael Thornvings program, Glasklart med Ola vet jag inte vad det är, och sen ett annat där man ska tala sanning, kommer ej ihåg namnen. Nu ska jag sega ihop i soffan och se på Äntligen hemma tror jag.

Men vad är det för fel på Socionom??????????
Jättemånga inriktningar och valmöjligheter...typ socialsekreterare....hehe.
Jag tycker den verkar jättebra iaf ;-)

Så vad är det för utbildning jag funderar på????? Nyfiken....

2008-04-01 - 22:39:51

Visst är det stressande med alla dessa nya program!? *s* Hur sjutton ska man hinna se alla, och samtidigt umgås med familjen? *suck vilka problem*

2008-04-02 - 10:19:18








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo