Trött

Ojojoj, klockan är 22.15 och jarg har somnat flera gånger framför datorn!!! Sitter och jobbar som jag brukar göra på fredag kväll, skriver rent meningar om sommaren. Veckan har tagit knäcken på mig och jag är helt slut! Kära nån säger jag bara, hur ska det gå nästa vecka när vi inte har två utedagar utan fulla dagar hela veckan???

I morgon har min maillista (föräldrar till barn födda 98a) träff i Enköping. Ska bli kul att få se hur alla ser ut osv. Har ju mailat varandra i en evighet!!! Dessvärre har jag väldigt ont i halsen och det känns ansträngt att prata men jag får se hur jag mår i morgon.

På dagis har allting gått jättebra under veckan. Under hösten ska hela förskolan jobba med temat "Luft". På Melker och Tyras avdelning börjar en pojke som är jämnårig med Melker och som älskar tåg! Jiiihaaa! En extra personal ska jobba under hösten. Experiment, teater, gympasal osv - kul.

Ebba är helnöjd med skolan och har en snäll (verkar det som) lärare som dessutom spelar piano. Föräldramöte igår och allt verkar toppen! Fick höra ett och annat som jag borde fått höra från min skola kan jag tycka, om skolwebben och så, hmmm???!!!

Nu ska jag väl få storungen i säng, duscha och sova - näää vi ska se någon läskig film tror jag och äta morötter eftersom vi slutat med onyttigheter.

Apropå onyttigheter så hll det på att bli världskris här hemma idag. Melker skulle få chips, sourcreamandonion. jag öppnar påsen och häller upp lite i en burk. Ungen tjuter direkt -Det är fel chips, dom är inte platta. Herregud Estrella, ni hade veckat chipsen fel!!! Dom var lika buckliga som grillchipsen och kunde INTE ätas. Melker och Jesper fick åka och köpa nya. Dom såg en luftballong på vägen och var tvugna att jaga den för att se landningen. Lång chipshandling!!!

Jag slapp läsa saga för båda dom små somnade i soffan framfr Halvan på film, jihuuuu!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo