1:a advent och magsjuka

I fredags ringde dagis och sa att Melker hade ont i magen. jag fick ila hem och hämta. Båda han och Tyra var dåliga i magen men åt rätt håll liksom. Idag skulle Ebba upp tidigt på innebandy, hade klagat på magont på lördag kväll. På vägen hem efter bandyn så blev hon dålig och sen dess har hon slumrat i soffan varvat med hinkbesök. Nu på kvällen var det Jespers tur (otur) och nu slumrar han i soffan. Själv tog jag mig en gravlaxmacka haha. Jag har slagit in paket till förbannelse men gav faktiskt upp fr huvudet vill inte mer. Bloggar superkort för att nu sova. LÄmnade ett brev från tomten - han kommer tillbaka imorgon med resten av paketen!

Melker och Tyra har varit med mig på shopping i Kungens kurva idag. otroigt duktiga och inte gnällt en enda gång - tänk vad lite korv på IKEA kan göra susen. Tnk att vi inte kan åka till Kungens Kurva utan att äta korv på IKEA. Det är en happening för dom, som ett restaurangbesök.

Tar den andra soffan nu tror jag, Ebba har min säng, vi vill inte ha kräkungar uppe i loftsängar...

Natti natti!

Har en väldigt fin adventsljusstake, fina stjärnor i fönstrena, fina hyacinter och en gigantisk amaryllis! Men några peppisar, lussebullar och glögg blev det inte idag. Ingen annan har varit så pigg på det. nte för att jag vill ha glögg men det är trevligt när andra dricker det. Kan inte ens tänka mig julmust egentligen.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo